Dreaming is believing.


ninja <3 saknar lille tissen.

I loved you every mile you drove away.


leker lite med photoshop, blev ganska nöjd med denna när man tittar på före bilden, så snyggt!
vill också påpeka att jag har vart arg idag, både jag och viktoria har vart arga idag, men vi har haft roligt
ändå! ibland undrar man vad våra lärare tänker?

I got the sword of Azeroth!

jag har haft en skitbra helg! i fredags så bjöd fidde mig på middag, vi åt på SOYA, riktigt gott. på lördagen var jag och mamma barnvakt åt saga, så vi åkte ut till malin o klas och umgicks o spelade kort. senare åkte jag till pappa fidde kom dit sen med, vi åt och spelade ännu mera kort. o på söndagen hade jag övernattning med finaste becca, jättemysigt!

De vaknar upp, känner beatet!


lägger upp en fin gammal bild på tobbe o fidde eftersom jag tränade med dem
igår. det gick väl ganska bra, har ju träningsvärk idag så det borde ju gått bra.
fick mer sug för att träna nu, man känner sig riktigt snygg då! haha. känner mig
duktig iaf, men det var så längesen jag tränade så de fick visa mig hur man använder
alla grejer typ, #FAIL.

Man kan ju hoppas att det blir bättre.


ville visa mina gula byxor. och att jag börjat leka lite med photoshop, förstår fortfarande ingenting!

En lördag i Hestra!

lite bilder från gårdagen hemma hos britt-marie och janne! lite mycket på katterna kanske, speciellt rakel, men de är ju så söta! hade en mycket trevlig dag, det var lite läskigt på vägen hem när jag och malin åkte, då det hade snöat ganska mycket och det var väldigt väldigt halt! (förstår inte varför endel bilder som ska stå upp ligger ner.. förstår mig inte på mac..)
(sista bilden är britt-maries bild!)

Systrar.


igår när jag kom hem så var min syster hemma. jag somnade lite i soffan sen bestämde vi oss för att handla så vi kunde baka lite! :) det gick inte jättebra, men kakan blev god ändå! vi spelade massa spel o hade det roligt, sen kom mamma hem och var med oss. riktigt mysigt och roligt!

Idrottsgalan!


idag var det idrott som gällde på tv! var först inte jättepigg på det men nu när man tittar är det ju ganska kul. jag gillar verkligen endel sporter, det jag gillar mest är fotboll och ishockey. önskar verkligen att jag kunde vara bra på någon sport..

I will never be your cornerstone.


har spenderat hela dagen med min fina rebecca! vi gick på stan och blev shopaholics. jag köpte ett par kortbyxor och tröjan på bilden. har alltid hatat såna innan men fastnade för färgen och att den hade luva. 150 spänn katching! har nu också skaffat twitter, wtf?

I februari var det bottenfryst i mälaren,,

hade en mysig tacokväll igår hemma hos inger och peter med fidde klas malin inger peter och smilla. vi åt tacos och spelade massa spel, riktigt skoj!

I'll close my eyes, then I won't see the love you don't feel when you're holding me.


En kinesisk lykta.

här tänder jag och tommy en kinesisk lykta på nyår!
tycker det var ett lyckat firande, firade det hos karin kjell och sofie i mullsjö. det gick lite sådär med lyktorna, 2 flög in i ett träd och fastnade där men den tredje flög iväg så fint! tiden gick dock alltför fort och nedräknandet, eller ska jag kanske säga uppräknandet till nyår var väldigt konstigt! jag tycker att man ska räkna ned, dvs. "10, 9, 8, 7..." osv. men han ville ju hellre räkna från ett till tolv. mycket konstigt.
kanske lägger upp fler bilder när jag orkar, hade också en middag den 28:e hemma hos fidde, finns ju lite bilder från det med som man kanske borde lägga upp. hähä.

RSS 2.0