..

när man ser nån rota i sopor blir man ledsen..

hur?

något jag märkt med mig själv det senaste (typ, 2 år..) är att jag har väldigt mycket ilska inom mig och jag är deprimerad rätt så ofta. och det känns som jag måste få utlopp för detta men jag vet inget bra sätt.. skulle vilja komma på något. men det finns ju så jävla mycket jag vill göra nu, gå sånglektioner, poledance, lära mig spela piano, lära mig spela gitarr, träna upp mig. ah. mycket. så jag vet inte riktigt hur jag ska göra..


härlig morgon?

vaknade av att töjningen hade åkt ut imorse igen, men den låg nu i sängen eftersom jag hade noga kollat igår flera gånger så att den satt kvar. haha knäppt. är ganska trött , ska äta frukost o sen vänta in ett samtal ifrån mormor.
dagens andra planer:
fortsätta med religionsuppgiften
plugga till utvändigt måleri provet
lära mig en kungens man på gitarr bara för peters skull
"städa" mitt rum.


uggla.

varför slutade man lyssna på magnus uggla? säger som min syster, han är underskattad.

"får jag inte nitar och läder, höga stön och porriga kläder
har du glömt, helt missbedömt varför du blev min"

haha, måste se hela g som i gemenskap också, har bara sett lite klipp . MÖHÖÖH.

min syster malin.

igår så träffade jag eric o becca på kvällen. fint, faktiskt. kände att jag inte orkade vara hemma just då. ah, det var det jag gjorde igår, gjorde inte mycket mer. började på religionen.

idag var jag ledig men gick upp tidigt för att åkta till en av mina underbara systrar. vaknade till panik eftersom jag hade tappat min töjning, det såg nästan igenväxt ut men så var det inte. så var framme i lekeryd vid 10. jag och malin lyssnade på disneymusik, spelade super mario och tittade på film. spelade kort och åt kakor gjorde vi också. "herr och fru fikus!"  "på torsdag kommer hyenan hiiit" hahaha!
haft en fin dag med min syster. <3

när jag vart hos malin skulle jag bowla, men hoppade av hos carro en snabbis för att låna hennes töjning, gjorde lite ont att sätta i den men nu är det ok. ska träffa carro på fredag, de blir bra. såg ju inte henne på hela förra veckan, enligt mig är det hemskt men man vet ju aldrig vad hon tycker ;)
med bowlingen blev jag mycket nöjd, tycker jag suger men JAG VANN! sug på den. stackars fidde förlorade, trots att han faktiskt började första serien bäst! strike och allt hihi. paret jimmie och karro kom då tvåa och trea, hoppas de fick en fortsatt mysig kväll på sitt firande :)


tagefisen

Dag 18 – Vad jag åt idag.

jaa, än så länge har jag bara ätit frukost o sen massa kakor. ska snart äta kvällsmat o titta på desperate housewifes. :) tråkigt inlägg detta. skriver senare om min dag.

bowling.

imorgon firar karro och jimmie ett halvår tillsammans, o så tar dom med mig o fidde på bowling. det ska bli riktigt kul! innan det ska jag nog åka till min syster, väntar på svar från henne :)


turturduvorna då ja! hihi.

duktig mikki!

min mamma brukar klaga ibland, oftast är det för att jag inte diskar när jag ser att det är fullt med disk. så idag när jag kom hem diskade jag. fasst inte direkt, men sen. nu gör jag mat för jag är hungrig. borde börja med religionsuppgiften, har sagt det i flera dagar nu, men det är ju så jävla svårt!
viktoria tyckte jag var som rosa pantern (antagligen smyger han bra eller nått) eftersom jag kan försvinna utan att någon märker det, vissa skulle väl se den egenskapen som en bra sak, ibland tycker jag det, men oftast känner man sig ju bara som en nobody när ingen lägger märke till en.


hmm, ja endel kanske tycker jag lägger upp samma bilder ganska ofta, men jag kan bara säga att jag gillar inte att ta egobilder eftersom jag inte är nöjd med mitt utseénde, och sen så tar jag inga andra snygga bilder heller för den delen. men en blogg blir så tråkig utan bilder tycker jag.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

som jag funderat på vad jag ska skriva här.. det finns säkert tusentals som jag skulle vilja byta liv med för en dag men efter noga tänkande har jag kommit fram till två stycken stora kvinnor! (inte på bredden..)


jaa, man behöver ju bara titta på bilden för att förstå varför jag skulle vilja vara denna kvinna. otroligt snygg, och otroligt håårig. sen ligger hon o gör posér på golvet. men, vad man inte kan se i hennes ansikte är att hon är faktiskt smart. helt otroligt jag vet, man måste läsa det på hennes dator för att ens tänka tanken att denna flicka är smart. men när man väl gör det så förstår man att det finns nånting där. det är inte ett stort eko som ropar tillbaka när man knackar henne på huvudet.
det jag tycker är så bra med carro är att hon alltid leder mig in på rätta vägar när jag gör något fel. som när jag skulle kommentera hennes lilla historia hon gjorde på en lektion "han klarade inte spelet, så han tog av sig livet" då skakade caroline på huvudet o förklarade för mig att detta var ett stort grammatiskt stedsteg och att jag skulle fått underkänt om jag skrev så i skolan. först förstod jag inte, men när hon förklarade för mig såg jag allting klart.
men det är ju inte så att aldrig carro sagt fel miss "för mycket spenat i mina saltpuffar". tihi.
men om man bortser från carros otroligt höga iq så är hon ju faktiskt en av mina bästa vänner och hon är mycket rolig och cepesnygg enligt mig. de som inte tycker det tycker ja e lite udda ;)


och självklart June Havens (cameron diaz) i knight and day. håhå, behöver inte säga mer än att det skulle vara så sjukt roligt och vissa scener skulle ju inte vara helt fel heller haha. det är ju bara en person som ska fatta detta ändå och jag tror hon vet vad jag menar ;)

kan rekomendera den filmen, en av de roligaste jag sett med rätt person!

myshelg.

i fredags när fidde kom så visade han mig bilder som vi tagit med en gammal kamera, tittade lite på villes tass som är skadad o ah, sen tittade vi på tv hela kvällen, o åt fett. muhaha! vi blev båda trötta väldigt tidigt så vi la oss vid 11 nån gång. trodde aldrig jag skulle somna men det gjorde jag ganska snabbt.

lördag:
åt hemma hos fidde vid 3, lite senare åkte vi till maxi och handlade mycket viktiga saker. spelade cod, mycket roligt. sen var det kyckling med pommes o grönsaker, potatissallad o tacodipp, ASGOTT! tittade på körslaget och deltog i earth hour, vi stängde av allt utom tvn, var tvugna att se klart körslaget. kände mig dock lite elak mot fidde som hade sagt att vi skulle köra fightingspel efter maten, jag satt o spelade cod och fidde somnade. tihi, han var så söt min pojke.

söndag: jag fick spela naruto med fidde efter gårkvällen. hade en riktigt slapp dag, sån man älskar. nu sitter jag hemma och funderar varför jag alltid uppdaterar vad jag gjort på helgen. hmm.

spotifykrig?

hade nyss spotifykrig med mamma, det slutade med att jag lät henne ha den en halvtimme. sen ska JAG ha den :) vi har samma spotify och båda använde det samtidigt, så när jag klickade på play på min så stängde hennes musik av. mmh, dock kan man ju säga att jag förlorade menmen.

igår hade jag en mysdag med erica, vi fikade och pratade om allt som hänt eftersom vi inte varit själva på evigheter. rickard följde efter oss eftersom vi var så coola. innan det åkte vi med ludde till vetrinären, det var så synd om honom, så han jamade. :(
snart kommer fidde hit, mysigt, jag har köpt läsk o cheezie snacks! MUMMAH!


Dag 16 – Innehållet i min väska.

jag hade egentligen tänkt ta en bild, men orkar inte och det skulle bli alltför stökigt i min säng. i min väska finns all möjlig skit, tamponger, skolböcker, laddare, papper, naglack, mössa, hårspännen, smink, plånbok, hårvax, deo.. ah allt möjligt. vet inte varför men det är väl alltid bra o ha antar jag. usch, min väska lät så tjejig. men den e inte tjejig. den e man!
är inte riktigt på blogghumör just nu, så skriver mer imon. är megatrött, ska bli så skönt o sova, aah jag längtar!

imorgon är det våffeldagen. kommer jag få några våfflor? näe.. det som är så gott.. har inte ätit det på evigheter. nu blev jag ledsen..

håltimme.

sitter i ett tråkigt jävla elevrådsrum själv och har supertråkigt. ingen svenska hade vi idag fick jag reda på, missade mitt prov och nu har jag 1,5 håltimme till religionen. måste gå på den, måste få reda på mitt prov. blir det omprov igen blir jag inte glad. nejnej. inte alls. ska väl åka ner till stan nu, ellersom becca föreslog "åk hem o gör pannkakor" synd bara att jag inte kan göra pannkakor.


"lena med bena" hahah

ÅH! haha detta inlägg kommer kanske låta lite fel på vissa ställen men det skiter jag i nu! happyface*
jag slet av mig byxorna, riktigt snabbt! så tänkte jag "fan va lena mina ben är" och så tänkte jag på innan så skulle jag skriva om att jag ÄLSKAR att smörja in mina ben med babyolja när jag duschat, blir så fruktansvärt lent då och jag känner mig så fräääääsch! hihihi. visst det finns säkert andra krämer o annan skit man kan smörja in sig med men jag tycker att detta e bra faktiskt."tipset" fick jag av min storasyster en gång, hon satt/låg i mitt knä met armen uppe så skulle jag kittla henne, "ÅH! va len du är under armarna, hur blir du det?!" kändes ju nämligen som jag hade fullt med gruskorn under mina men det behövde jag ju inte nämna. hon sa att hon vet inte, men innan brukade hon använda babyolja, o då blev hon len. o visst blev man det, fruktansvärt len! GÖTT!!!


Dag 15 – Någonting jag ångrar.

det finns rätt mycket jag ångrar. många handlingar jag gör som jag kunde skött annorlunda. jag ångrar att jag valde bygg bäckadal. jag ångrar att jag inte pluggat mer än vad jag borde. att jag jämt är lat. finns massor. men det finns så mycket mer som jag är glad att jag gjort. mycket mycket bra saker.


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.



malins bal förra året, så nära ett år jag kan komma. brukar inte ta egobilder o brukar inte gilla o va med på kort även fasst jag ibland vill bli fotad, blir ju aldrig bra ändå.

carro, maria, kurs.

mycket trevlig dag!
träffade carro o hängde med henne på fotouppdrag! blev stylad i håret o det blev fint. håret blev ju uppsatt så då såg jag ungefär hur jag skulle se ut om jag klippte av håret, hon som stylade mig hade skitsnyggt hår! ååh jag vill!! måste jag ha ett sånt jävla miffoansikte då?! , bilder kan ni se på carros blogg. vi åt också på mc donalds och kollade på jacka till carro.

träffade maria vid ett så åkte vi hem till henne o åt mat o blev proppmätta! sen pluggade hon lite o jag spelade lite harpan. sen spelade vi kort tillsammans. vid kvart i 5 började kursen, slutade tjugo över nio - perfect! skulle egentligen sovit hos pappa men min buss gick 20min efter marias isf o så länge ville jag inte vänta själv. så nu sitter jag hos mamma ändå. ska kanske sova hos pappa imon istället då. kursen var väl intressant, ska bli kul att kunna börja övningsköra på riktigt..


biff.

imorse gjorde jag mina 50 armhävningar o så gjorde jag 30 extra sit-ups.. måste ju komma igång nån gång. än så länge står jag fortfarande på knäna när jag gör armhävningar för jag är en klenis. aja haha. tog en skön dusch efter det.
idag ska jag träffa maria! min saknade lilla vän. vid 5 ska vi gå på sån kurs som gör att vi får övningsköra sen. äntligen! vill bara börja med en gång! herr torbjörn kommer att köra med mig, det kommer också mamma att göa och kanske pappa. så jag kommer ha 3 "lärare" GEE!


filmi.

innan jag satte på filmen gjorde jag 50 situps. nu ska jag försöka träna lite hemma eftersom jag är för fattig för att gå till gym. haha. aah. filmen var ganska bra faktiskt. mmh.

oh, i wish i was a pretty woman..



pretty woman.

just nu har jag skittråkigt. har bara suttit hemma hela dagen, inte mycket ljud kom från gitarren heller förens maten blev klar o sen blev jag så trött så jag fick ta en tupplur. nu e det försent att spela för mamma sover. ååh. så jag ska ta o se en film nu, pretty woman. har velat se den sen jag såg att den skulle gå på tv men missade den. så den ska jag se nu.. och ha tråkigt. mums.


nemi ♥


älskar nemi!

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

dag 13, de flesta tjejer vet säkert exakt vad dom skulle skriva om nån bad dom berätta om sitt drömbröllop. de flesta har väl drömt sedan de var små. men inte jag. mina fantasibröllop har sett väldigt olika ut, i vissa stunder vill jag fira med alla jag tycker om, gifta mig i en kyrka o så ah det vanliga. andra stunder vill jag bara ha mina föräldrar och några närmaste och åka utomlands och gifta mig, inte i en kyrka utan utomhus. eller som sjöjungfrun.. på en båt. haha. men nej, jag har inget drömbröllop. är lite manlig för det (haha!).


wakey! wakey!

åt nyss mumsig mat och har nu äcklig andedräkt, urk. varför tog mina tuggumin slut idag för? aah,  nu ska jag iaf plinga lite på fredriks hippiegitarr som jag fick med mig hem igår. jag ska fan lära mig! kanske får lite internethjälp senare o de e ju bra!

önskar också jag hade piano så jag kunde lära mig wakey! wakey!'s låtar. kan jag ju göra på gitarr men de e så fint på piano.

några one tree hill fans kanske känner igen rösten, han spelar grubbs i säsong 7 tror jag. ah. det albumet jag har på min ipod är ju det jag lyssnar på mest "almost everything i wish i'd said the last time i saw you".

next time try "june, if you get on this plane you will fucking DIE!"

kvällen spenderades med carro. tittade på knight and day och jag hann bara se halva kronk innan jag åkte hem. och jag säger som carro, om filmen är bra, varför ska man då inte kunna se den flera gånger? visst, jag och carro ser samma filmer varje gång vi är men det är ju så jävla roligt! haha :D

carro, you doesn't seem happy to see me.. not really.


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

big ben. london. 19.09.10 - 22.09.10

AH, you punched me in the boob! prepare to die, obviously!!

som alla andra helger är jag väldigt dålig på att blogga. men iaf.

fredag: slutade tidigare och åkte till carro som satt fasst i skolan eftersom hennes busskort funkade inte förens innan fyra. vi gick till ikea och köpte lite grejer till henne. det roliga var att hon skulle köpa bestick för 79 kronor.  hon råkade ta ett par för 249 kronor och märkte det inte förens vi kom ut, då var vi alldeles för trötta för att gå tillbaka haha! så vi tog bussen hem till henne o åt tacos och tittade på alla våra filmer. despicable me, kronks nya stil och knight and day. riktigt mysigt. gick ut på en långpromenad med gibson däremellan och pratade om allt möjligt. skönt faktiskt. efter sista filmen började jag töja mitt öra, det tog ungefär en och en halv timma. det gjorde ont och jag var jättenervös, vet inte varför men det blev så. vid 12 satte vi på harry potter 6 o tittade på halva den o somnade sen. härlig fredag! <3

lördag: vaknade mycket tidigt av en gibson som slickade mig på armarna och i ansiktet, usch så jobbigt. gick inte upp förens vid tio eller elva. carro gick upp lite tidigare med gibson men jag var väldigt seg så jag följde inte med. MEN, när hon duschade diskade jag/ städade massor i hennes kök. jag är så snäll hihi. vi gick ut med gibson och sen åkte vi till ikea och bytte besticken. åt på soya och träffade min kusin linn, det var trevligt :) carro hängde med mig till coop för jag skulle köpa godis till min älskling, han blev jätteglad när jag kom eftersom han hade tänkt gå till netto men nu slapp han ju det. vi spelade lite bilspel och sen blev det tacos (JA igen!) och körslaget. mmums! när det var slut tror jag faktiskt vi tittade på scott pilgrim direkt. somnade sen för jag var helt död. har blivit förkyld/feber. uschis.

söndag: söndagen har bara börjat men jag och fidde gick upp vid 10-11 nån gång och åt frukost till flight of the conchords. tyvärr kunde inte maria leka idag för hon var sjuk :( så jag stannar hos fidde  tills han ska repa sen får jag väl hitta på något själv. hurray!


snön och gamlingar.

så som alla andra har jag också reagerat på att det snöar idag. jag tycker inte att det är kul alls. men tänker jag ge upp min skinnjacka nu? nej. eller.. jag ska kolla hur kallt det är ute först. jag som var så glad att slippa min vinterjacka. jaja. det försvinner nog snart. fick föresten reda på att utanför oss ska dom inte alls bygga hyreslägenheter, dom ska bygge ett ålderdomshem?! åååhhh...

wierdo!

när fidde kom så färgade han mitt hår direkt. satte oss med malin i köket o spelade kort, men fidde ville inte vara med, tittade på despicable me klipp hihi buttbutt! jag åt pizza med, mums! malin skulle till vetrinären med lille tage som skulle kastreras, hoppas det gick bra! sen bestämde jag mig för att duscha samtidigt som jag sköljde ur håret. nu är det rött o fint igen. måste snart köpa såndär inpackning, men har inte råd för tillfället :( sen så spelade ja o mamma kort medans fidde tittade på o satt vid datorn. så kollade vi runt lite på den. kollade på mer despicable me klipp. tihi. vid halv9 åkte min man hem.

imorgon ska jag ha go kväll med carro. vi ska digga despicable me song. de som inte gör det är ju lite wierd.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

något jag oroar mig mycket för är studenten. av många anledningar. jag är rädd att jag inte ska få ha den studentdag jag vill. undrar vart alla mina kompisar tar vägen efter studenten, det är ju så många som ska sticka, flytta till en annan stad, flytta utomlands. hoppas jag inte blir själv kvar är väl det jag hoppas. vet inte vad som mer oroar mig. finns väl tusentals saker men endel är faktiskt lite privata. hihi.



bild från min systers student, hon är till höger i fönstret. det är skolan jag vill ta studenten i.

i can be surrounded by a sea of people and still feel all alone.
then i think of you.

tandläkare alltså..

kom nyss hem från tandläkaren och hittade en mormor och en malin i våran soffa. mycket trevligt. mycket trevligare än att vara hos tandläkaren. min tandläkare kunde inte ta emot mig idag så jag fick träffa nån assistent eller vad dom nu kallar det.. som skulle limma fast min tråd bakom tänderna igen, tydligen så suger johan (min tandläkare) eftersom tråden hade lossnat på alla tänder utan 2. asbra! men hon som limmade dit den var inte bättre heller, jättetrevlig var hon men jag hatar verkligen när de börjar slipa tänderna.. slipa i tandköttet så det börjar blöda o sen ösa på lim i såret, det är ju så perfekt! ååh. det är bland annat därför jag har tandläkarskräck, dom är ju inte duktiga, och det gör ont som satan!
snart kommer fidde som ska färga mitt hår! :)


dancing in the moonlight.

haha jaa, dancing in the moonlight är min lilla knarklåt, blir så glad av den och mina babianfötter vill bara stampa runt o dansa. men jag kan ju inte det så. en annan sak, att sjunga när man har ont i halsen, det låter inte bra. kom ihåg det!

blå töjning.

en blå töjning fick det bli. fanns inga gula och sedan sa jag till carro:
"men hjälp mig, blå eller röd?"
"röd"
"men jag vill inte ha röd.."


ah, dumma mig då. haha. vi var iaf med hennes kompis victor aka lilly. så vi kallar honom lilly för annars tror jag att det är den andra victor. vi köpte grejer till tacos så när vi hoppade av bussen åkte lilly vidare o vi gick in o gjorde tacos. mmmmumms! tittade på vänner och the big bang theory, haha älskar de programmet! gick ut lite med gibbe o sen tittade vi solklart på kronks nya stil. "jag kan inte AVslöja sanningen!" hihi. hade supermysig kväll som alltid med min carro <3 på fredag blir det mer mys o töja mitt öra till 5mm! det var kul också, carro har mer koll på min och lillys töjningar än oss själva, jag kan ingenting iaf! carro är min hjälte! hihi.

dagens fail: viktoria som trodde att våran svenska var på eftermiddagen så hon är i skolan nu fasst vi börjar vid tolv. en sån hero som jag är ska börja göra mig ordning o hålla henne sällskap. sen ska jag väl sitta o glo i skolan i väntan på att åka til tandläkaren o limma dit min tråd igen..

huhuehuihiu!

nu är jag trött på att vara i skolan.. det är tur att mitt prov börjar om 45 minuter, haha! sen slutade visst carro senare också, så det blir väl att stanna kvar i skolan tills hon slutar, eller hem o äta om jag hinner, men tror inte jag hinner det, så det är ingen idé. hurra! extratid i skolan är väl underbart? not! hihiehuihiu.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

har inte tagit nån bild på mig idag. och nån lär det väl inte bli heller. men jag har typ dom kläderna jag har på denna bilden. om de syns haha!


skola..

jah. försov mig idag, vaknade tjugo i åtta men lyckades fixa iordning mig på 20min. missade dock vårat studiebesök på nån grej, men vet inte ens om jag skulle hittat dit. åkte ner till konsum med snälleric o köpte frukost. åt inte hemma för jag var  för stressad även fasst jag redan visste att jag inte skulle komma i tid haha, bra gjort av mig!

senare idag ska jag göra omprov, så jag ska sitta i skolan ända till 3, känns onödigt att gå hem, även fasst det är ungefär 3 timmar jag skulle få vara hemma då, men nä. haha skolan blir det jaa. efter det ska jag vara med carro! hon ska hänga med mig på jakten efter en ny piercing, undrar om hon har ett såntdär gummiband som man kan ha på natten om man inte töjer hela på en gång. mmh, gul eller blå vill jag ha, men vi får väl se vad affären har att erbjuda.


nostalgitrippen.


cpnostalgin..

ska nu kolla på en tecknad film, kommer nog inte se hela menmen. roligt.

dancing in the moonlight.



mmh att dansa i natten till denna skulle inte vara fel. så fint. gulluggguuuulll.


bury me..

sitter nu i köket och funderar på vad jag ska göra. ska egentligen plugga men det har jag inte lust med. så jag försöker kolla allt som jag brukar kolla på datorn men sen blir ju det tråkigt, så jag får väl börja plugga..

idag kom becca till mig vid ett och vi gick hem från mig till henne, pratade om allt vi inte hunnit prata om, ganska mycket faktiskt, jag pratade så mycket att jag tappade andan en gång. jättejobbigt att gå tyckte jag som inte hade nån mössa, varm jacka eller kondition. vi åkte sen buss till maxi för att köpa frallor och cola o godis. eller ah, becca köpte annat, mycket nyttigare hehe. när vi skulle göra iordning mackorna gick jag sen ut o mötte eric som ville vara med. så vi satt i beccas kök i nästan en timme sen ville jag hem, skulle egentligen ta bussen men eric var snäll o skjutsade mig.
o nu sitter jag här, uttråkad o så. tänkte ta ett bad men ångrade mig sen eftersom jag vet hur jobbigt det blir efter en stund, varmt, tråkigt. aah. jag är sorglig.

ooh la la.

you're the words and I'm your favourite tune.

turtle.

kom nyss hem från en väldgt kort pluggdag. tacka för att ettorna har estetvecka som kan göra denna veckan underbar! haha.
blir ingen träning med becca eftersom hon hade problem med foten så vi ska ut o gå istället, så det kommer ju göra ont på henne iaf muhhaaha! men ah, nu kan vi ju gå sakta, like a turtle! så hon slutar vid ett sen ska hon hem o sen ta bussen till lilla mig för jag måste spara på pengarna till busskortet. en tur runt stinksjön blir det, ah jag menar munksjön gott folk.
måste köpa lite fett ikväll, har inte ätit det på hela helgen :D bara lite då, typ 2 glassar o lite fika. va e det då? inte mycket alls ne! snart ska mamma åka och köpa nytt batteri till datorn så då kan jag spela hög musik o de e bra!


dom är egentligen lite läskiga. domdär sköldpaddorna..

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


jag har nåra fler vänner som jag tycker väldigt mycket om men just nu får det bli carro faktiskt <3

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

det finns väl massa dåliga vanor som jag önskar att jag inte hade. kommer inte på nån nu, o det är ju ett exempel, min glömskhet. att jag måste vara så glömsk hela tiden! att jag lätt blir avundsjuk när folk kan och har massa saker som jag också vill kunna göra och ha. mmh, det är en mycket tråkig sida av mig, tur att jag lyckas dölja den väl, och att den håller på att försvinna, det är ju skitbra!

saknar carro föresten, när får man träffa henne?

ville.

sitter och äter frukost, jag är ledig och gick upp vid halv10, så duktigt! men det var mest eftersom bussen till farmor går om 20min så jag måste gå snart. katten ville är knäpp, han jamar hela tiden, ville inte smaka på min yoggi, vilken udda katt. men han är så cool. tar kort på han nån dag. värsta marsvinkinderna har han med!

kalas och plugg.

det blev inget långt kalas, en och en halvtimme var vi där. jenny och robban var där med sina pojkar också, mycket trevligt. det blev tårta/glass? och kakor. mumsigt! nu har jag suttit och pluggat sen sex, visst är jag väl duktig? mmh.. gjorde inte 2 frågor dock eftersom jag orkade inte plus att jag inte hittade dom. dumma omprov! nu ska jag äta mackor och sen typ. ha tråkigt :)

hurra!

hurra hurra hurra!
johanna kommer till kalaset med både alicia och saga, antog jag iaf :D så roligt!

sötaste ungarna som finns!♥


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

oj. det finns så mycket jag skulle vilja göra, resa någonstans, köpa massa saker. skaffa ett fint boende, kanske utomlands vem vet. men jag skulle nog inte pumpa ut alla pengar direkt. men ah, självklart så skulle jag köpa en häst, eftersom jag velat ha det hela mitt liv. ah, lite onödiga pengar tycker endel kanske men det gör inte jag. hund, häst, hus på landet och hus utomlands. det skulle ju vara nått alltså!


inte de bästa bilderna men jag orkar inte leta mer, vill spela nu!

fredag lördag och söndag.

jag har varit lite inaktiv nu i helgen men vem har inte varit det?
nu kan jag berätta lite om vad jag gjort.

fredag: var med carro efter skolan, satt o väntade några timmar på hennes lärare eftersom dom skulle öppna ett klassrum åt henne. det tog låång tid, så vi gick o köpte lite mc donalds käk. hon städade lite i de öppna klassrummen, haha carro är så söt! sen när de äntligen kom fick vi jättebråttom! vi skulle nämnligen hinna baka tårta och sätta upp ballonger innan hennes mamma kom hem, utan min hjälp hade hon aldrig klarat det, säger bara det, ja e bäst! haha nä, men ah det var faktiskt roligt, hoppas att kim blev glad :) det var roligt att hitta på nått med carro eftersom vi inte setts på hela veckan, väldigt ovanligt och surt faktiskt!

på kvällen tittade jag när purple light, desertet avenues och mr. cums band spelade. så surt dock för vaktmästaren var konstig så de 2 sista banden fick inte spela allt de tänkt spela, så tråkigt, gillar ju att se dom spela. min snälla syster johanna hämtade oss så åkte vi hem till pappa där det var huset fullt. jag klämde in mig mellan jocke och johanna o tittade på ishockey, hv förlorade, jävlar! saga var så söt o glodde på mig, fick hålla henne lite med, älskar min lilla fis! hihi. när alla hade gått satt pappa o fidde o spelade lite gitarr o munspel osv. kom i säng vid 12 halv1 nån gång.

lördag: vaknade, åt, följde fidde till bussen, gick tillbaka hem i 20min, gick till bussen själv. hjälpte farmor att handla, städade hemma hos henne och fick mat. sen somnade jag lite i fåtöljen, fick sms av malin att hon ville fika. så johanna, malin o saga hämtade mig vid halv 5. det var riktigt trevligt att fika, och saga är så söt, hon satt o bet på en sked sen så tryckte hon den för långt in i halsen o kräkreflexerna satte igång haha det var roligt, jag var tuttplockare och johanna var tuttorkare! hon slängde nämligen ner sin tutte/napp på golvet heela tiden! senare kom anton och fikade med oss, då åkte johanna hem efter en stund. det var ganska trevligt, dock så ses ju malin o anton oftare så de hade mer o prata om. hängde med anton upp o så träffade vi eva o fia en pytteliten stund, men det var ändå kul. saknar det.
åkte sen hem till fidde, åt tacos, kollade melodifestivalen o gick ner o duschade medans de 3 sist låtarna spelades eftersom dom inte var särskillt bra. alla vet att saade vann fasst det skulle vara the moniker! menmen. call of duty blev det på kvällen med min älskling. det är så kul!!

söndag: nu sitter vi o spelar call of duty, vid 4 ska jag på kalas hos nenne o peter. hoppas att johanna jocke o saga kommer, annars blir det bara jag. fidde ska repa, malin ska träna. ah. sen är det ju bara vuxna men det kan ju vara trevligt det med. hehe. SÅ, långt inlägg hejdå!


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

jaha då var det ett sånthär inlägg ja.. utseendemässigt sätt kan jag inte säga att jag faller för samma typ av killar, jag tänker mest på om dom får mig att skratta, om dom får mig att må bra och sådant.. nu så har jag redan fallit för samma kille om och om igen. min fredrik. han är den finaste pojkvännen för mig, han passar perfekt med mig, även fasst jag kanske inte passar perfekt till honom.
nu blir det ett tråkigt inlägg eftersom jag inte orkar leta upp bilder på pappas dator för man kan inte se miniatyrer.

klump.

kvällen hos pappa var bra. vi fixde lite i mitt rum o sånt. det var det mesta vi gjorde haha. åt också.
nu ska jag gå o lägga mig. har en stor klump i magen som jag inte vet vad jag ska göra med. den vill ju inte gå bort. och nu växer den sig upp mot halsen. inte en sån kväll igen?!
bäst jag släcker ner nu så jag hinner somna innan det kommer. godnatt!


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

finare väder. sällskap. muskler. maoam blev jag sugen på nu. ah. det finns mycket jag vill ha, systemkamera, husdjur o massa såna saker. tyvärr så gå typ ingenting att få. tråkigt.


slask.

usch för detta vädret! usch på att jag fick ig på religionen och ah usch på allt helt enkelt. har vart riktigt sur idag, eller ah typ i 2 timmar haha. ska sätta mig under en filt o glo på nån film eller serie. synd bara att man inte har nått gott till, det skulle vara perfekt.
becca ska förhoppningsvis hänga med mig till pappa sen, hon slutar fem men vill hon hem o äta innan får jag åka själv för det blir för sent annars o jag kan inte dissa pappa igen som jag gjort ganska mycket det senaste. känns elakt då. skulle ju egentligen åkt dit igår men orkade inte, idag önskar jag att jag gjorde det, vem vil ge sig ut i detta regn/snö slask?
lyssnar på seconhand serenade tydligen jättebra när man är deprimerad.
cheeeeeeeers!...

everyone.

"everyone i know is someone that i want to be.
even tough, i don't really know me.."

fail på mig igen.

jag går in i mitt rum, sätter på radion och ska röja undan på sängen så jag kan lägga mig. hör en bil kör förbi utanför och musik som börjar spelas. "fan vad högt ljud han hade då" tänkte jag. och när bilen var borta så fortsatte ju musiken att spelas. "vafan, hur högt har han egentligen?!" sen så vändet jag mig om o ser att det är radion som låter... hur smart är jag egentligen?


"du har ingen plan!"



hahaha fan vad denna är rolig alltså! jag tycker inte om den riktiga arga snickaren, vet inte varför, har aldrig riktigt fattat tycker för den serien. haha men detta det e kul. dock kan david vara lite överdriven ibland ^^

efterlyst.

om två timmar börjar efterlyst som jag ska se på. dom skulle tydligen interjuva kvinnliga pedofiler, vill gärna höra hur dom tänker! usch på dom. fyfy.. och bara så ni vet, kom o tänka på det nu, jag vet att när man skriver så skriver man med stora bokstäver, man skriver inte dom utan de o dem, men jag skriver som det är bekvämast för mig, så nu vet ni det :)

sitter nu och spöar mamma i kort. skule egentligen åkt hem till pappa idag och "inreda mitt rum" som jag förstått det iaf.vet inte om det är helt rätt. men det blev inte så, orkade inte så jag och becca åker dit imon. så ska hon visa mig vart pesets aula ligger också eftersom fidde ska spela där snart. mmh aa.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

ja, något jag fastnat riktigt för ganska nyligen, ja i måndags faktiskt, är poledancing. jag och viktoria tittade på massa klipp idag på lunchen och jag bara känner hur jag verkligen vill bygga upp mina muskler och lära mig hålla uppe min kropp och dansa så som dom gör! det är helt sjukt! fick sånt tagg! MÖÖÖHHH! jag villvillvill!
sen finns det självklart andra saker jag vill men det känner jag mest just nu..

här är en video vi såg innan idag. och youtube segar idag på min dator så jag lägger till länken under videon också.


http://www.youtube.com/watch?v=sjeBMFNBhQw

dagens fail!

jag vet att de få människor som tycker om mig kommer supersakna mig nu när ni hör min berättelse. ni kommer sakna min tröghet som gör att ni själva verkar smarta.

jo såhär var det. min mobil laggade idag, knapparna 1 4 7 och * slutade fungera helt i ett sms. så det finns ju endel bokstäver jag inte kan skriva. då tänkte jag "ah om jag kan ta ut batteriet och fiffla lite så blir det jättebra" om jag inte vore så trög så hade jag aldrig gjort det eftersom min PINkod innehåller nämligen massor med ettor (knappen ett fungerade ju inte". så jag tyckte jag var assmart när jag tog ut batteriet, tänkte inte alls på att jag var tvungen att slå in koden igen o sen när jag skulle slå in PINkoden ville jag ju bara dö. nu har jag insett att jag är ingen einstein.. sen skulle jag sätta på min nya mobil o använda den, men så var såklart batteriet urladdat. dagen är emot mig idag känner jag.


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

jag vet faktiskt inte vilken min favorit årstid är. alla har sina nackdelar. sommaren är ju för härlig för att den är så varm och jag älskar värme, dock så kommer mina värsta fiender getingarna fram och jag blir livrädd och springer runt som en jävla galning! det är roligt att vara med mig på sommaren jag vet! alla andra årstider är ju kalla så det är tråkigt.

nej jag vet inte!

hemma igen!

hemma från göteborg, resan var ju intressant.. jag och viktoria sov största delen på vägen dit, vid stoppet så åt vi mackor som hon hade gjort, asgoda! sen tog jag upp mina kex som jag hade med mig o så svängde busschauffören så jag tappade alla på det blöta golvet - lyckat!
mässan var tråkig, det var väldigt dåligt med luft där inne så jag blev yr o skit. lite innan ett gick vi på upptäcksfärd, försökte hitta gallerian men det gick inte så bra, kom bara till en massa mataffärer och resturanger. vi förstår heller inte hur dedär sakerna man klickar på vid stopljusen i göteborg funkar, det finns ju ingen rund knapp att klicka på?! vid ett övergångsställe fanns det men inget annat. blev nästan påkörd av en spårvagn, efter vad var vi livrädda haha! och sen hade vi ont i fötterna och osv/tittade på bäck på vägen hem. ganska kul men ändå lite seg dag i göteborg!
om en halvtimme ska jag åka till min pojke!

göteborg.

nu bär det av till byggmässa i göteborg, det låter lite för roligt va? hehe. nä men nån fritid får man väl, kommer inte hem alls sent, vid fem typ. då ska jag hem till fidde o sova hos han. mysigt!


HYLLNINGSINLÄGG!

nä jag vet, hv förlorade så vissa tycker kanske att det inte finns så mycket att hurra för, men det tycker jag!



ja, de som inte ser att det är emma på den bilden ja, ni är konstiga för bilden är supervacker!
jag fick ett sånt glädjeryck för ganska längesen och tänkte, jag måste skriva ett inlägg om emma i min blogg, så jag klistrade in henne på superwoman (tyckte det passade eftersom hon är en super-emma!) , skrev inget men nu fick jag glädjeryck igen! har tittat på mms som hon har skickat till mig så hon har slitit med min balkjol. man kan följa hennes jobb på denna länken --> EMMA!
där skriver hon hur hon gör och sånt, jätteduktig är hon! hon skriver också mycket om andra kläder hon syr och när hon bakar och sådant. en riktigt pysselblogg.
där ser man också hur hon slitit med min balkjol med sömmarna och sådant, nu har hon tråcklat ihop den och jag ska komma upp och testa den, o när jag tänker på så mycket hon gör för mig blir jag jätteglad! har ganska länge nu känt att hon är som en storasyster för mig och man blir alltid glad av att vara i hennes närvaro. en underbar kvinna som förtjänar de finaste sakerna i livet! måste köpa något riktigt fint efter balen eftersom hon gjort så mycket för mig. måste komma på något riktigt bra!

emma är en av de få människor som är underbara! tycker om min emma så fruktansvärt mycket!

poledancing.



men hur jävla häftigt är det inte då?! hittade denna filmen från en blogg som jag defenitivt ska börja läsa. detta är deras tränare, sjukt duktig. jag vill också! viktoria, vi flyttar till göreborg och blir jättestarka!

"är det nån som tittar på porr?"

haha, överskriften behöver vi inte prata om, bara att jag dör varje gång jag tänker på det så jävla kul! hhaa.
just nu lyssnar jag och mamma på brus och tittar på tv utan ljud. varför? jag vet inte. men jag ska lägga upp en låt som jag verkligen gillar som jag hittade från one tree hill. så ska man ju dansa fult till också.
på tal om dans, jag skulle väldigt gärna vilja lära mig dansa snyggt haha, ser ut som en jävla mongolid när jag hoppat runt. men nått som jag verkligen skulle vilja lära mig är något som jag och viktoria pratade om häromdan. nu vet jag inte var det heter som hon nämnde men när jag söker så kallas det visst för poledance. och jaa, vissa skulle tycka att det är bara till för strippor men nej, man blir nog jävligt stark också för att kunna lyfta upp sin kropp så. det skulle vara så sjukt coolt enligt mig. synd bara att det inte finns i jönköping annars skulle man ju börjat direkt!
vill också ta sånglektioner och öva upp min röst, privata sånglektioner. men det kommer inte hända på ett tag eftersom detta är fattiga mikkis år.


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

just nu skulle jag vilja träffa monica. mer finns det inte att säga.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



1. jag älskar musik. har alltid velat lära mig något instrument men det har inte gått så bra med mig. skulle också vilja spela i ett band, då är det ju en fördel att man kan spela nånting.. har en ganska bred musiksmak, problemet är bara att jag är väldigt dålig på att hitta ny musik men jag får insperation av mina vänner.

2. jag är väldigt paranoid och blir lätt ledsen.

3. jag går byggprogrammet inriktning måleri på bäckadal. men nu på senare dagar har jag fattat tycke för media på john bauer eftersom jag har en vän som går där och jag har varit med på deras lektioner, det skulle verkligen vara härligt där. där skulle jag må bra.

4. jag har aldrig varit intresserad av sport, men förra eller förrförra året hände det nånging och jag tittade mer och mer när min syster spelade fotboll och tyckte det var jättekul! visst jag är skitdålig på regler och sånt men jag tycker det är kul att titta. handboll och ishockey smyger sig också fram.

5. ända sen jag var liten har jag velat ha ett husdjur. jag har alltid velat rida. häst hund och katt skulle vara det ultimata, men tyvärr så kommer ju det aldrig ske.

6. när jag träffar nya människor är jag väldigt blyg, det gäller också när det är stor folkgrupp fasst jag känner de flesta. jag tror att endel tycker att jag framstår som sur då eftersom jag har ett väldigt tjurigt ansiktsuttryck.

7. jag önskar att jag hade en bra systemkamera så jag kan lära mig ta fina bilder. vill att detta ska bli en fotoblogg en dag också.. önskar också att jag kunde måla bra, det skulle vara så coolt.

8. är väldigt missnöjd med mitt utseende och min kroppsbyggnad. tycker jag ser ut som en kamel.

9. ganska ofta så önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden till då jag var liten och allt var lätt, roligt och bra. allting behövde inte vara så komplicerat o jag tänkte inte på det viset jag tänker nu.

10. det tog ganska lång tid att komma på dessa saker om mig, efter 3 punkter så var det helt tomt i huvudet. så egentligen kan jag inte så mycket om mig själv.

ny lista.

nu snor jag en liten lista från min vän carolines blogg. ja, det är hon jag länkat tusentals gånger så ni borde kunna nu.

den ska jag försöka följa, så kanske det blir lite roligare att läsa. det gick ju inte så bra med den förra men denna kanske är lite enklare. så senare eller om en stund kommer det upp en STOR bild på mig och sedan 10 fakta.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favoritfilm.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

lördagen.

igår på ön så vart det jättefint väder, jag mormor och mamma satt ute på altanen med filt över bena och solade, asgött. sen gick jag in och somnade i fotöljen tills maten var klar. efter det satte vi på en djurkanal som dom hade med lejon o sånt, o det tycker ju jag om! dock somnade jag sen när alla bläckfiskar kom, det visade sig att mormor, leif och mamma hade också somnat så då vaknade vi exakt en timme innan båten gick så vi hann fika. perfect tajming! ohyeah.
väl hemma tog jag mig ett bad och tittade på simpsons. fidde hämtade mig vid lite innan nio. sen skjutsade vi torbjörn till hans jobb och hann till ica maxi i sista sekund hehe. jag köpte cheez cruncherz ASGOTT!! tittade på vänner på kvällen och sen somnade vi ganska tidigt enligt mig hihi.


fredagen.

igår var jag med min fina caroline. vi gick en långrunda med gibson och pratade om allt möjligt. sen gick vi till willys, helt döda och köpte grejer till tårtan och maten. så gjorde vi mat och tårta samtidigt. gott blev det! vill ni se bilder så finns det på carolines blogg! klicka bara på namnet. jättesöta bilder på gibson! vi tittade på american pie 2 och sen tog jag halv11 bussen till fidde. hade en fin dag med carro! <3

visingsö

sitter ute hos mormor på visingsö mm japp :) hon e så gullig och hade gjort frukost till mamma och mig när vi kom. nu sitter mamma och leif o tittar på skidskytte eller nått o jag löser korsord för jag är inte trög! skriver med om gårdagen med carro senare :)



haha min mormor är så söt och jag älskar henne!

voltaren super gel!

smörjde in lite voltaren gel på min nacke och mycket bättre blev det! trodde faktiskt inte det, men nu känns det mycket bättre! har dock fortfarande ganska ont i huvudet, men jag tror inte så mycket på huvudvärkstabletter, de brukar oftast inte funka tycker jag. sitter nu o tittar på spiderman 3, kul hehe. men ska snart sätta mig i sängen istället. orkar inte sitta i denna obekväma soffa, sängen är lite goare. ska nog börja läsa en ny bok med. orkar faktiskt inte läsa eric clapton boken, så liten text och så mycket namn. haha har noll koll på den iaf.

SUPER GEL!

AUSTRALIA

har verkligen försökt få hinduismen och buddhismen att fasta i min hjärna men det går bara inte. jag får väl göra mitt bästa imon och går inte det får jag öva mer till omprov för jag orkar inte plugga mer. har jätteont i nacken, ska nog smörja in den med något för det gör ont när jag slappnar av och när jag ska lägga under kuddar. ååh.
har kollat på australia nu när jag pluggat med, den håller på fortfarande, blir bara mer o mer kär i hästar när man ser den filmen. mmh ja!


jag vet att en viss malin gillar den scenen på bilden längst ner huhu!

brev.

ååh! det är alltid så tråkigt när posten kommer. jag får aldrig brev, bara mamma som får massa. så fuskigt, dockfår ju hon mest räkningar o sånt, men endå. fick brev igår av skatteverket, hur kul är det liksom? -.-
ja det blir en pluggdag idag, jag komer inte orka det.


bad plugg och mer plugg.

direkt efter skolan så slängde jag av mig kläderna (ja faktiskt..) och tog ett varmt bad och tittade på one tree hill. mysigt, nu har jag ont i huvdet som alltid efter jag badat.. ska äta o sen plugga igen och ännu mer. kanske inte blir nått med erica för det, för jag måste plugga :(


skriver mer sen..

when you're too in love to let it go.

"you know what i just realized? joker is poker with a J. coincidence?"
"hey that's joincidence with a C!"


ja, vet ni vad jag just insåg? jag tänkte skriva insedde, hur dum är inte jag då? hmm. jag och min pojkisvän h ar inte varit en enda dag denna veckan och kommer inte vara det heller, kommer bara sova på fredag o lördag. och folk som brukade säga att jag bara umgicks med fidde, pfft! fy skäms på er säger jag då! men visst saknar jag min knaspojk

nu ska jag snart till skolan, ha lite svenska och religion. sen hem o vänta på att erica ska sluta, det var evigheter sedan jag umgicks med henne själv, ska bli skoj :) min kväll igår blev faktiskt inte så tråkig. plugga är dock bland det jobbigaste som finns, särskillt när man inte har instuderingsfrågor och man bara får en bok som man ska läsa. usch o fy!

mikki anropar carro till bloggredigeringen?

haha, jaa carro hjälp mig?! när jag fått ordning på mitt nylle ska du ta massa coola bilder på mig så jag kan få en ny bild på min header. det har du lovat!

sitter och pluggar, eller ja, försöker. carro sa igår att jag skulle skrica ner det jag tyckte var viktigast, så det gör jag nu. ska börja med buddhismen nu, usch. imon måste jag lära mig allt också. lite idag med. orkar inte buhuu.
stör mig på mina humörsvängningar, för en stund sen hade jag cpryck och var jätteglad. nu är jag deprimerad igen?! -.- börjar bli riktigt tröttna nu.

var föresten hos marianne idag (min doktor typ) , pratade lite, kollade synen, klarade det så nu har jag intyg på det tills jag ska börja köra. hon kollade mitt blodtryck, fortfarande lågt. hon beställde också massa prover till mig, så nån dag ska vi beställa tid, kvällen innan får jag inte äta efter 8 eftersom det är järnprov med eller nått. usch, jag hatar sprutor. allt gick bra iaf.



I'm hoping that you'll stick around.



aahhh så busig jag är som sitter vid två datorer? haha. kollar på lite one tree hill medans jag äter en stoor portion av baconsås och spagetti som mamma gjort. tur att jag inte måste äta upp allt, jag skulle bli stor som en elefant! haha, sen ska jag plugga och ha tråkigt :(

fix you.


tears stream down on your face when you loose something you cannot replace.

friends laugh together - ha ha ha ha.

aeh! svinkallt idag på ställningsbyggnaden, vi skulle byga en rullställning, gick ganska bra för mig och han jag jobbade med tycker jag. trodde inte jag skulle hinna till carro men det gjorde jag, kom hem lite sent dock och hann inte göra nått av det jag tänkte göra, förutom plugga för det gjorde jag lite hos carro. :) hon pluggade också, började titta på pojken i randig pyjamas för hon skulle göra filmanalys på den, åt glass och maränger, ska också baka tårta med henne på fredag, så gött!

If you cross the road and a drunk struck you
I'll scrape you up and reconstruct you
I'll cheer you up if you're depressed
If you get murdered I'll avenge you're death

Friends sing together
La La La La
Friends do things together
La La La La
Friends laugh together
Ha Ha Ha Ha

thihi caroline <3

fail #2

sprutade hårspray i ögat och munnen. vad är det för fel på mig idag?! såå trött.

knockout!

jag råkade slå till mig själv nu på morgonen när jag nös, inte så lyckat! har fortfarnde lite ont i näsan.
önskar man kunde vara hemma idag men är så illa tvungen att gå eftersom har en "special"-lektion i eftermiddag som vi inte brukar ha, går man inte på den får man ta igen det med en annan grupp och det orkar jag inte. slutar senast halv4-4, kanske senare eftersom några lektioner av specialgrejset har vart inställda så han vill att vi ska ta igen tiden, orkar inte! sen när jag kommer hem måste jag börja plugga religion. tråkig dag framför mih kan man lugnt säga.


RSS 2.0