kalas o hår.

idag blir det kalas. jag är ofta på kalas känns det som. vi ska fira farmors 80års dag. vet fortfarande inte vilka det är som kommer, har ingen stor koll på den delen av släkten faktiskt. farmors syskon o sånt då.
söndag blir väl som alla andra söndagar. långa och tråkiga :)


snygg bild på mig från sommar 10. när jag ser denna bilden ångrar jag att jag klippte av håret. sååå schexigt ju!

en natt hos malin och klas.

jag skulle lätt kunna bo på landet. eller snarare jag vill bo på landet. så härligt. hälsade på en häst idag, han var fin. saga vaknade inte supertidigt och det var också skönt. hade en mycket bra kväll hos malin o klas igår, och en bra dag med malin och saga idag :)
nu är jag hemma hos min pojke och vi ska spela wii som dom har chippat. det tycker han är MEGABRAHH! hehe :)
imon firar vi farmors 80års dag. det blir väl kul. vet inte riktigt vilka som kommer, men malin o klas kommer så det blir bra. dock har malin tappat rösten, tycker synd om henne.
blev ingen hundvakt från ons-sön heller glömde jag skriva. hunden var alltför rädd för stadslivet och utan bubba.


Bubba och Ella.

jahaja.



1. Fosterställning

"Fosterställning är den vanligaste sovställningen. De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av."

stämmer såå in på mig! haha


bloody breakfast.

ikväll ska jag sova över hos min syster i lekeryd. vi ska också ha våran systers dotter saga där. det ska bli mysigt tihi. även fasst man säkert kommer vakna tidigt tidigt så kommer det bli bra bra bra!
sitter i skolan nu och ska skriva tal till nationella svenska B. kommer ju inte gå så bra. för det första så är jag inte på humör att ta det seriöst och för det andra så hatar jag att stå framför helklass och babbla på. får se hur det blir va. carro är inte inne på datorn nu, det känns wierd.


Sagabebis

kort hår.

jag kan inte hjälpa att jag är sexig --> carolineflorens.tk

ett kort inlägg.

igår var pappas kalas och jag åt för mycket. kände mig vääldigt stor.
nu om en timme ska jag till skolan eftersom jag inte fick nån praktikplats, ganska gott ändå med tanke på att jag aldrig skulle orka gå upp så tidigt som jag måste göra då. yschibyschi!


såhär ser jag ut idag. fint va? hahaha.

en katt i rumpan.

sitter nu hos fidde och ja.. äter godis(!!). kände mig jättedålig och yr innan efter att vi vart ute o gått från mig till honom. det blir alltid så när jag vart ute, förstår inte varför. mycket jobbigt iaf. har en katt som har ansiktet i min rumpa nu, det luktar gott tänker han nog.


här är han. jamas.

le bloommmms.

hade en mycket trevlig kväll igår. kjell och karin är mycket speciella. dock tror jag inte mina tänder hade så bra kväll, mycket godis blev det och jag blir inte förvånad om jag får hål eller nått. vi testade jimmies enhjuling också, jag fick lite special behandling med jimmie på ena sidan och fidde på andra, det gick sämst för mig eftersom jag skrattade så mycket att jag inte kunde trampa så jag ramlade av haha. men det var roligt att se när de andra skulle försöka sig på det.
idag skjutsade fidde mig till a6 så gick jag o letade efter present till pappa. det gick bra faktiskt jupp.

diddy kong racing

spelar diddy kong racing och dinosaurien vill inte ge med sig. jag blir så frustrerad! ikväll blir det påskmat hemma hos familjen johansson, karin och kjell kommer också, det blir säkert roligt! :)
körde min första "runda" idag med tobbannn, det kändes bra.


3 påskägg och en påskpåse.

idag är det min fars födelsedag. han fyller 49, fasst han själv säger att han fyller 37. han väckte mig imorse och gav mig en påskpåse från han och jenny med godis och pengar i. hemma fick jag ett påskägg av mamma, sedan hemma hos fidde fick jag ett av han och ett av hans föräldrar, man kan ju säga att jag kommer ha godis som räcker i många veckor nu. haha fiddes ledtråd var den lättaste någonsin "där min älskade bor, där skall du finna din skatt" jag gick direkt till katternas klösbräda och där låg äggen (fiddes älskade är ju ninja, vem visste inte det?). man kan också säga att jag är riktigt riktigt duktig. imon ska herr torbjörn börja förklara hur man kör för mig. det blir bra det!


Ninja


årets första grillning.

kommer hem till pappa och där sitter han och jenny och ska grilla, så dom la på en extra köttbit åt mig med. och potatisgratäng till, hur gott var inte det då?! muums. så träffade jag carro en snabbis och hon hade med sig gibbe, när hon släppte han en bit bort trodde jag han skulle flyga på mig men det gjorde han inte direkt som tur var, då skulle jag nog ramla haha. sitter inne nu, det blev för kallt ute. hoppas det händer något kul snart.



nice momento.


"When all my dreams come true, the one I want standing next to me. it's you."



usch.

ibland är mitt liv så otroligt tråkigt och så tomt. idag har jag bara tittat på one tree hill och dammat åt mamma. jippie! så nu ska jag äta mina havre fras och sen åka till pappsen min. förhoppningsvis kommer fidde ikväll annars får jag nöja mig med en film.

zebra och grått.

bilder på det jag köpte i linköping.

solglasögon från indiska.


och jeanstights från cubus.


YUMMY!

ville.

fick ett tråkigt sms igår också. min pälsiga vän hemma hos pappa finns inte mer. han kom hem natten till i förrgår och var så trasig att de var tvugna att avliva honom. det kommer vara tomt utan ville.


fina tissemisse.

körkortstillstånd.

igår fick jag ett mms av mamma att jag hade fått mitt körkortstillstånd, idag fick jag ett sms av herr torbjörn att han också fått sina papper. "hur bra är inte det då?" tänkte jag. tills jag kom på att jag fortfarande inte fått mitt nya id-kort. då blev jag lite ledsen för det var över en månad sen jag skickade in papper o sånt om det. usch på banken!

andra bra nyheter är att jag fick sommarjobb på skanska! hurra hurra! tackar min pappa så jättemycket för detta!

linköping

kom nyss hem från linköping, det blev en intressant resa hem tycker jag haha. första gången jag och fidde åkte själva en sån sträcka med, det var roligt.
på söndagen firade vi emma iaf, mycket trevligt, gick ut o gick och sånt. måndagen var perfekt! bästa dagen lätt! vi tog bussen till deras skola o tittade runt lite. sen gick vi till nått ställe där dom hade massa djur (ME LIKE) kycklingar, kaniner och bäst av allt hästar. matade en liten pålle men han var så rädd. vi spelade minigolf och vädret var underbart! fick nästan lite färg på armarna. och sen har vi spelat alias och carcasonne, mycket trevlig "långhelg" må jag säga. har inte suttit vid datorn nån gång, förutom när jag testade på dirt och COD på datorn. muhihi. köpte mig ett par fina jeanstights och solglasögon, det lägger jag upp bild på nån gång. mmh mycket fint. nu ska jag njuta mer av att det är lov. synd att vi inte kunde stannat längre i linköping dock, det var så roligt där :)


det känns nästan lite som jag skriker "ÄT!" tihi.

"OH THERE IS SO MANY GOBLINS!"

igår hade jag en superfin fredag med carro! vi gick väldigt långt med gibson och han fick träffa min pappa. det blev ett jäkla liv då gibson skällde väldigt mycket tihi. största delen av kvällen tittade vi på the big bang theory och hade jättekul! "fluni mc fluniloou!" hihi, har säkert gått och citerat flera citat tusen gånger under gårdagens och dagens lopp. "you could be batman?" " sure 'IM BATMAN!' see.." muhihi. och idag har vi också vart lata men ändå aktiva. hur går det ihop? allt är möjligt med caroline florens!


love.

en kvällspromenad.

blev en kvälspromenad med becca. vet inte riktigt hur vi gick, förbi stoppet till a6 sen runt rocksjön typ. pratade om allt möjligt, det hade hänt så mycket! köpte lite gott på maxi också mihihi.
i linköping måste jag hitta gula solglasögon. becca tyckte det va coolt.


en actionfilm värd att se!

jag gick upp extra tidigt imorse så jag inte skulle missa provet. eller gjorde jag det? jag har för mig det iallafall. gick snabbt uppför första branta backen och blev svettig som en gris. ringde viktoria och visst fan började vi inte förens tjugo över åtta, så jag satte mig på en parkbänk o väntade på henne. kände mig som en liten tant som satt och tittade på fåglarna..
provet gick bra hoppas jag. otroligt tråkiga uppgifter, bara 2 roliga av 8. jag valde en actionfilm värd att se och skrev om favoritfilmen, dock ser jag det mer som en komedi, så jag skrev actionkomedi :)  efter detta åkte jag hem o hjälpte farmor, fick pengar så nu kan jag köpa present till pappa också. undrar bara vad man köper till en man som fyller 49. snart är han gubbe.

var ju hos min syster i tisdags, vill ni se fina vårbilder kollar ni HÄR . men måste lägga upp söta bilden på mig o tage. han är en av mina män. hihi.

mihi.

“I just want to see a little sunshine.”
“but you’re nocturnal, Phil, your eyes barely even open on a good day.”
"I'm sick of your double talks, we have rights!"
- fantastic mr fox

nationellt prov.

ja, imorgon är det nationellt prov i svenska B. vi ska pallra oss upp till folkhögskolan (?) eller nått som ligger upp mot mariebo. och jag kommer på nu på kvällskvisten att jag har glömt köpa cola m.m. snacka om att jag blir sur på mig själv.
ska träffa viktoria så ska vi möta den branta backen tillsammans. kan ju behövas eftersom hon inte vart så duktig med träningen idag sa hon! illa illa. jag borde börja tjata på henne igen haha,. efter provet ska jag städa hos farmor och sedan tillbaka till skolan för ett eventuellt prov. najs pfft.


onsdag.

sitter och äter kvällsmat med min fredrik. om en halvtimme åker han och då blir jag åter igen ensam :( måste dock plugga till ett prov som jag eventuellt ska ha imon om det inte finns någon mer omprovstid. sen har jag musikprov på fredag och det lär bli lite krångligt, har koll på endel men det senaste vi gått igenom är bara krångligt. idag har vi iaf vart på a6 och jag har köpt present till emma som snart fyller år! vi åker ju till henne på söndag och firar henne :) har inte bestämt om jag ska ge presenten på söndag eller den dagen hon fyller år, det får vi se. har tittat på film o så med fidde idag, vi har haft det brabrabra. mmh. bra dag.


min knaspojke.

otålig.

jag vill ha mitt nya id kort nu som jag väntat på i flera veckor. vill ha mitt körkortstillstånd så jag kan börja övningsköra. jag sitter som på nålar. vill börja nununu!
sitter nu också och försöker göra framsteg med gitarrspelandet, det går inte så bra. har också märkt att jag faktiskt inte kan göra 2 saker samtidigt. iaf inte sjunga och spela gitarr, det går bara inte, låter för jävligt, både gitarren och jag. ska träna sen med antagligen. kul kväll för mig. plugg o tråk.


en dag med malin.

träffade syster i huskvarna på morgonen. åkte sen hem till henne o spelade kort o jag hjälpte henne att storstäda. efteråt tog vi en mysig fika på altanen eller vad man ska kalla det. lägger hon uppm bilder så snor jag dom eller länkar dom :) så skönt att ligga på en filt i solen tihi. vi tittade på tecknat också såklart. mihi. fin dag.


storasyster. som fortfarande har min jeansväst hmmm!

mobiler..

det var länge min nokia fungerade, en hel dag. visst, båda mobilerna är skit men nokian har alltid varit bättre än sony. nu är den lika dålig. måste verkligen skaffa ny mobil.

1,5 varv runt munksjön.

vid halv 5 kom carro till mig o vi började våran vandring runt munksjön. vid stan ungefär började jag känna mig snurrig som jag vart hela dagen. då var hon snäll o köpte en dricka till mig :) det är det som är så bra med carro.. hon köper saker till en när man mår dåligt. haha, skämt åtsido, man kan prata med henne om allt! det är så jävla skönt. alla borde ha en carro. det som är bra är att hon oftast känner samma sak, det är ju inte helt fel. men om vi inte tycker samma sak så gör ju det ingenting heller. hon är pfekt!


what I wanted?

"I wanted you to fight for me.
I wanted you to say there is no one else that you could ever be with
and that you would rather be alone than without me."

jobbig skoldag.

svettigaste skoldagen ever! jaa svettig. jobbade som satan den sista timmen, kände mig riktigt stressad o så var det för jävla varmt ute också. tänkte "fan vad skönt det ska bli o komma hem o duscha" men då ville carro ut o gå runt munksjön vid 4 så jag får väl duscha efter då, möhöö. sen blir det väl plugg, superkul!
summertime.

a lonely september.




Dag 25 – Min favorithögtid

min favorithögtid har alltid varit julafton. då vi alltid åkte till bunn och firade. det var det bästa som fanns. nu gör vi inte det längre och det är inte alls samma sak. vet inte vilka mer högtider det finns? har ingen favorit tror jag. midsommar är rätt fint. färskpotatis med gräddfil. jordgubbar med supermycket socker o grädde eller glass. jag gillar inte jordgubbar annars. men då är det gott. sista dagen på listan. hoppas det har vart kul o läsa det. domdär listorna är ju ganska bra när man har bloggtorka.


Bild: google.

ukm

innan vi åkte till ukm så spelade jag och ferdinand UFC och jag ägde han! ungefär 4 gånger av 100 men iaf. det var riktigt kul. åkte sen till ukm, träffade älskling o såg bra band, purple light och deserted avenues dvs. kom hem vid elva typ o då hade fidde bestämt sig för att inte se på film eller nått utan bara lägga sig i sängen. men jag  var rätt trött jag med..

södag (idag) var som en söndag ska vara, seg. spelade COD med fidde och hade det gott. nu är jag hemma o pluggar till ett av mina hundra prov jag har i veckan. usch.


lingon.

jag var på bio igår med fidde, har inte vart på bio på evigheter. vi såg iaf "hur många lingon finns det i världen" faktiskt väldigt rolig och lite sorglig. missade såklart bussen så vi fick gå hem. åt äggmacka till kvällsmat för vi var båda för mätta för att äta pizza, så där sparade mamma 90kr som hon gett till oss haha. mmh, en fin kväll.


Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

som nästan alla andra dagar så har jag funderat mycket vad jag ska skriva om denna dagen. jag tittar på rätt mycket tvprogram faktiskt (för jag antar att det är tvprogram de menar). så jag har lite svårt att bestämma mig. det senaste har jag tittat ganska mycket på the big bang theory, o det är ju alltid lika kul. man kan ju inte låta bli att älska sheldon? saknar south park också, längesen jag tittade på det nu. men ah hehe, har massvis med favoritprogram men orkar inte nämna alla.


lördagsmorgon!

jag har varit mycket aktiv denna morgon, faktiskt. fidde åkte hemåt vid tolv ungefär. sen dess har jag rensat och städat mina gaderober, azum! har fortfarande mycket kläder kvar dock, går ju inte att slänga allt precis! och ändå vill jag bara ha mer o mer kläder!
nu ska jag plugga, måste göra det för jag har prov på måndag antagligen. och så har jag inte pluggat nått än. sen ska jag göra mig iordning inför min dejt med ferdinand. årets par 2011? haha.


saknar mitt hår. o mina kläder haha..

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.


jag gråter kanske inte varje gång jag hör den men det händer. den gör att jag får smärta i bröstet när jag hör den eftersom den spelades på monicas begravning när vi skulle gå fram och säga farväl..

ocupadoooo!

som sagt, en mycket bra dag! kom faktiskt nån vart med min religionsuppgift. åkte med mamma till ikea och tittade på soffor!
var hos tandläkaren men det är ju inte så kul, åkte efter det till carro :) vi gick och handlade, hon var trög huhuhu. sen hjälpte jag henne o diska, hade sönder hennes glas. haha, diska tog faktiskt upp den mesta tiden men vi hade kul ändå :) åt tacos och tittade på knight and day ofcourse!! färgade hennes hår o pratade mycket o jag retade henne. det var kul. är så glad att jag har min carro :) <3


You wrote a bad song, Petey!

för någon dag sedan skrev jag ju om mina favoritfilmer, då glömde jag en väldigt viktig film. nämligen fantastic mr fox. älskar den filmen, så himla härlig. brukade alltid titta på den innan, men har inte den på denna datorn.. ska nog ladda ner den nu. jag saknar den.


"that was pure wild animal craziness!"

uttråkad.

är sjukt uttråkad just nu. hatar när det är så, pga vissa saker. fasst egentligen, vem gillar att vara uttråkad?
har iaf fått lite gjort idag. gjorde klart svenskauppgiften och skickade in den. bakade sockerkaka, den blev god men såg inte helt fin ut. började fortsätta lite på religionen, får väl antagligen sitta med den ikväll eftersom inget annat verkar hända. ska träna nu med tror jag. gjorde ju inte det igår eftersom jag var hemma hos min syster. jaja. stackars mig haha!

just det, fick reda på hur länge dom ska bygga utanför mitt rum, 20 månader, fucking great!


Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.


Foto: google

jag är ganska van att se mig själv i spegeln eftersom jag gör det varje dag, så jag har liksom samma reaktion hela tiden. typ, en känsla av hopplöshet. usch. det är sällan jag blir possitivt överraskad av min spegelbild.

bästa tisdag.

mjaa, det hände mycket roligt igår. träffade becca och vi åt macka, hon åt upp 3 mackor före mig som bara åt en. jag är så sölig. sen hade vi askul och dansade som kycklingar till denna låten som kommer här. haha askul!!'


hoppas det är rätt version nu, har inget ljud så jag vet inte. men de flesta känner väl igen den muhahah.

åkte till fidde sen o vi åkte o matade james, lämnade papper till jimmie o köpåte glass o klubbor, muuums! dock delade jag med mig sen till mina systrar så jag åt inte alla klubbor själv tihi.
vi fikade och åt kvällsmat o sånt. slogs också. tack älskling! mihi.'
johanna kom och hämtade mig vid åtta för då hade hon vart o hälsat på jocke som ligger inne på sjukhuset :( hoppas det blir bra snart! när vi kom hem gick vi ut med hannis o sen åt vi nudlar, mums! spelade kort och skrattade jättemycket. vi diskuterade veronica maggios "jag kommer" och då så sa vi att den kanske handlar om sex. "jo.. jo men det måste det betyda!" säger malin då och det lät så roligt. sen så sjunger hon massa ställen "i sängen, i hallen, i gräset i bilen"  "på taket, under bordet, på stolen, i köket" osv haha! sen tog fantasin slut!
vi sov alla i samma säng, jättemysigt! jag fick ligga imitten men det gick så bra så! delade täcke med johanna eftersom malin kan verkligen inte det. hmmpf!
blev väckt typ vid fem av att lilla saga låg o skrek. uschis . :( här kommer bild på världens finaste unge!'


här är min systerdotter Saga Lena Lillemor Alfredsson! <3

träna.. träna.. träna! (vi ska ge dom hårt)

NU SÅ! nu har jag tränat o fy va gött.. ska köra stenhårt på att göra situps så jag får den mage jag vill ha! mm jag är lite för fattig för friskis o sånt, inte så kul att gå på friskis själv heller. o så är det mycket folk. då känner man sig liten.

viktoria sa en gång till mig när hon kollade in mig när vi bytte om "oj vilka magmuskler du har!" hon måste sett fel.. det var mitt fett som korvade sig. men magmuskler ska jag få!
grr, inte alls fel detdär!

Bild: aftonbladet

varm dag.

idag var jag väldigt duktig i skolan om jag får säga det så själv. hann dock bara sätta upp 2 tapeter men det var ju så jävla krångligt att skära dessa tapeter, plus att jag hjälpte viktoria för jag är så snäll. så snäll eftersom jag asgarvade åt henne imorse, har aldrig skrattat så mycket en måndag (!) i skolan.
var hos tandläkaren innan jag kom hem, fick beröm som vanligt! (haha va självgod jag är idag då..)
och så kommer man hem till ett kokhett rum där solen legat på, usch, borde dra ner persiennerna men det känns så tråkigt. jaja, nu ska jag göra min svenska uppgift och kanske se på O.C, men det känns som det inte kommer hända så mycket om jag tittar på det. tihi.


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Foto: Caroline Florens

sms.

ibland, när man har skickat sms, då ångrar man ju att man skickat det. och om man då inte fått nån leveransrapport, då tycker jag att man på något sätt ska kunna ta sig in i den personens mobil och ta bort det. men ibland är det väl bäst att det kommer fram. men det skulle jag vilja ha förmågan att göra..


Dag 20 – Min favoritfilm.

haha åh! finns ju såklart flera filmer som jag älskar, det finns 3 speciella filmer, men dom går inte för mig att se själv, jag måste se dom med carro!  Kronks nya stil, knight and day och despicable me! skrattar lika mycket varje gång med den flickan! och säger bara en sak "rock you like a hurricane!"

finns massa andra filmer som jag älskar. men dom är de enda jag har lust att nämna nu. och scott pilgrim vs. the world då. haha!



jag kommer.



"du vet att,
jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
baby, jag tror jag är kär

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen
jag faller
faller"

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

jag tog faktiskt en bild på det och tänkte lägga upp det igår. men det blev inte så eftersom jag kom inte hem. det senaste jag köpte var iaf då nya tights och ringar. nu är det väl godis o cola haha!

tralala

ojoj så mina bloggläsare har rasat, menmen what to do?
nu sitter jag hemma hos fidde, känns som att vi ska spela ps3 eftersom han sitter och spelar batman.
idag har jag varit med maria, vi har sökt till freriepraktik och sen blev vi jättesugna på godis, fick lite problem med vart vi skulle åka men sen bestämde vi oss för willys. tittade på en film som hette crash, lite rolig o lite typ, ah man blir lite arg också. vi spelade kort, blev hysteriska. hade en fin dag med maria :)

fredagen tillbringade jag ju då med carro, vi hade skitkul! tittade på våra vanliga filmer, åt pizza, drack powerking och cola, pratade om allt och gick ut med gibson. men sen åkte vi ner i en nostagitunnel och åkfärden var amazing! så himla roligt! hade asmysigt med carro. gick o la mig i hennes säng vid halv4 och då hade hela mitt vänsterben somnat så jag kunde typ inte gå, lite läskigt. tihi.



RSS 2.0