.

"you make sad look beautiful"♥

.



come break me down.. bury me, bury me.

bury me.

meningen var att jag skulle plugga lite idag. det har inte gått så bra eftersom så fort jag ser böckerna blir jag trött i huvudet. ibörjan tyckte jag att det skulle bli kul med religion men detta är ju supertråkigt och jättejobbigt! orkar ingenting.
ska väl trycka i mig nått att äta. har så tråkigt.

beccius.

var med becca efter skolan idag, har inte varit med henne på ett tag. vi pratade om lite roliga och intressanta saker hihi. hon hängde med mig till coop och tog kort till mitt nya id. hade körkortsblicken som det så fint heter på alla bilderna, så nu vet jag hur mitt körkort kommer se ut -.- .
har iaf saknat att umgås med beccius! <3

blått hår.

funderade lite idag på mitt hår. har varit väldigt nöjd med min hårfärg och ogillat min frisyr men idag tog det slut, jag tycker det skulle vara sjukt coolt med blått hår eller grönt kanske. det skulle aldrig passa på mig o jag skulle aldrig få färga det så men väldigt snyggt skulle det vara. svårskött också tyvärr. det är väl det som väger tyngst och får mig att inte beställa färg o färga det heheh.
lite som ramona flowers, så jävla snyggt. (tjejen med 3 olika hårfärger från scott pilgrim-filmen)


en dagens tack.

Humör: trött och deppig.
Sysselsättning
: fredrik och handboll.
Program: solsidan. stackars alex.
Låt: flight of the conchords - think about it
Köp: cola o maoam men jag köpte det inte själv..
Fail: pillade sönder sårskorpan runt töjningen.. igen.
Käk: pasta med kycklingnånting och sås.
Nysmakade: ingenting
Upptäckt: min söndagsdepression börjar bli värre.
Irritationsmoment: mig själv.
Vill ha: sommar
Saknad: mina systrar.

vänner.

sitter i min säng och lyssnar på radio, fylking pratar om sex och samlevnad som vanligt, ibland är det tråkigt, ibland händer det något riktigt dramatiskt, då kan det vara kul. men just nu är det inte det, så jag ska sätta på spotify istället.
vid halv7 kom fidde o hämtade mig, vi la oss i hans säng o tittade på vänner. åt kvällsmat till solsidan, meningen var att vi skulle titta på cornelis efter det men det var dålig bild så vi sket i det o tittade på mer vänner. fidde trodde inte att jag skulle gilla den filmen eftersom den handlar ju om cornelius wresvik och han dog utav cancer. nej, cancer är något jag aldrig förstått mig på, en hemsk sjukdom och jag hatar den, börjar alltid gråta när det är nån som dör i cancer i nån film eller liknande. som idag fick jag reda på att en handbollsspelare hade gått bort i cancer, på matchen hade vi en tyst minut för honom. cancer är något jag aldrig kommer förstå mig på. aldrig aldrig.
jag hoppas du kan höra mig.

handboll

nyss hemkommen från en handbollsmatch. det var väl okej, tycker handboll är roligt för det händer oftast så mycket men ibland var det bara segt, Cyrus vann med 36-22 hurray! nu snart ska fidde hämta mig, lite sent men jaja. vi ska äta godis o typ, ta det lugnt. kan behöva det nån timma eftersom det är skola imon och det ser jag inte alls fram emot, varje söndag känns det som man ska dö, usch. hoppas ni har bättre söndagar än mig!

(inte från dagens match men iaf.)
min kusin jocke.

possitivt överraskad!

jag var lite negativ igår när jag bloggde. märktes det? ja.
var inte taggat alls på karins 50års fest, men blev överraskad, hade väldigt kul med ericas humor, hon fick mig faktiskt att bli på bättre humör. fidde också när han började skoja. vi började med att stå där och väntade på att alla skulle komma ,sen maten var jättegod, också efterrätten och tårtan. lekte lekar i lag o sånt. orkar inte gå in detaljerat på allt. vid ett blev väl allting surt igen för jag var så himla trött, men det var kul att se mattias o richard dansa. fidde hoppade in när han skulle hämta dricka till mig, haha söt är min knaspojke!

på vägen hem blev vi riktit störda av en taxi som slickade våran rumpa, fan att yrkesschaufförer kör sämre än "vanliga", fidde har haft körkort i 2 månader o kör bättre! fint.
vid 4 ska ja o mamma på handboll o titta på jocke, vid 6 hämtar fidde mig igen så ska vi hem till han o äta godis. behöver det känner jag . mmmmhh godis!



erica, jag och fidde. äkta skönhet detdär.

varför?

en sak som jag aldrig förstått mig riktigt på. det är folk som lägger upp på facebook, bilddagboken, vartsomhelst, när dom ska dricka. jag ser alltid folk som skriver "vart är festen ikväll", "första ölen nere", "ses ute i dimman", "innan jag blir fullare ska jag bara säga.." osv. vafan vill dom egentligen? förstår inte varför det är så nödvändigt. festar man ska man väl ändå inte sitta på facebook och skriva det, haha.

randiga tröjor.

om en och en kvart ungefär så ska fam johansson åka från deras hem o antagligen hämta mig. och jag sitter fortfarande i pyjamas, haha gött. ja, jag har en pyjamas som jag har när mina mjukisbyxor är i tvätten, borde köpa fler mjukisbyxor istället. jag ska iaf ha på mig mina svarta jeanstights och en mörkblå/rödrandig tröja. mm det är riktigt fint det! tar kanske kort på det o lägger upp sen, fick tröjan av min moster och är sjukt glad för det för jag älskar verkligen såna tröjor! så härligt!

min storasyster har lunginflammation, tycker synd om henne, tycker också det är synd att jag inte kan vara hos henne ikväll :( hoppas du mår bättre snart <3 !


50.

nyduschad. fräääsch. igår tillbringade jag kvällen hos min älskling, skulle hålla oss vakna för att vi skulle hämta emma vid ett. jag höll mig vaken genom att spela mirrors edge, nått tracespel, och COD modern warfare 2 demo. kul, men jag fastnade på ett ställe sen. dumma kompass! haha... ikväll ska vi på karins 50års fest och alla verkar helt hysteriska, jag bryr mig inte så mycket vad jag har på mig men det blir säkert trevligt tror jag.. ^^

nu ska jag sitta här o göra ingenting. så kul!


hemma igen.

kom nyss hem till mamma efter flytten, den är inte i närheten av klar men jag valde att åka hem ist för att hänga med till mullsjö eftersom min närvaro var helt onödig. hade väldgt tråkigt. kändes konstigt på något sätt. skriver nu från den lille PCn, underbarto! liten o gullig mm jaa. fidde kanske kommer o hämtar mig snart, kom precis hem så ver inte om jag orkar åka riktigt än, men det kommer väl bli så ändå, att jag hänger med haha!


flyttdag!

ja idag är dagen med stort D, dagen pappa ska flytta.. igen. jag får fortfarande inget rum jag vill ha, för vem bryr sig om vad jag vill? ingen. jag får anpassa mig som han så fint uttryckte det. det blir gött iaf, jag ska få låna erics mini PC, det blir asbra! han är snäll. nu sitter jag i skolan och väntar på att religionen ska börja, sen e det flyttdags wöööhöhhh.

hade föresten en mysig kväll med carro igår, imorse var hon tyst som en mus när hon gick upp innan mig, skitläskigt! om jag ksulle bo med henne skulle jag lätt bli rädd alldeles för ofta. men det skulle vara så azum!! <3


Ich bin dynamit!

min första ställningsbyggnad lektion gick ganska bra. svinkallt var det men jag har den ju bara en gång i månaden så det är det väl värt eller? höhö. nu sitter jag hos carro, hon är min betjänt i sitt eget hem, hon ska göra glass. eller ah, inte göra göra men alltså göra. vi har tittat på harry potter 6 och skrattat och vart ledsna men inte gråtit nejnej. jag kollade på när carro lagade mat, ville hjälpa till men nejnej, carro har en egen vilja höhö (a) nu har vi ätit wook och tittat på kronks nya stil, som alltid. ska titta på big brother, inte för att jag följer det, men carro vill ju så gärna så jag kan ju ge det en chans ^^
ska som sagt sova hos carro ikväll, det blir azum! älskar att sova hos carr tihihi!


ja vi är snygga vadådå?

töjjjja!

sitter här nu innan jag ska gå till skolan. börjar om en kvart - lyckat! det tar 10min att gå dit men jag kommer nog komma sent ändå, eftersom jag sitter här och har absolut ingen som helst lust att gå :)
inatt blir det till att sova över hos min caroline! hurrahurra! vi ska gå till nått ställe där man kan köpa piercingar osv, funderar på att köpa 5mm till mitt öra, men tror inte jag kan töja på ett tag eftersom det är sårigt runtom den töjningen jag har nu, så jävla surt!
sitter också o lyssnar på volbeat, varför slutade jag lyssna på dom är för mig en gåta! lyssnade på dom runt 2009, fick en tröja av jimmie o sen slutade jag lyssna nån gång. jaa, varför? skulle ju inte vara helt fel att se som live heller för den delen.


jag skulle vilja ha den blåa, den röda, eller en gul.

How ’bout him in the nude? If that's what you're into.



haha alltså jag älskar detta! det är så kul, bret hade egentligen skrivit en sån fin kärlekslåt så ifrågasätter jemaine om han verkligen skulle göra allt det o övertalar honom att skriva denna ist. haha!

sccchhhnaaak,

godmorgon. trött är jag trots att jag somnade relativt tidigt igår. efter skolan åkte jag hem till farmor för att städa, min faster var där också men lilla smilla så vi fikade/åt mat. jag och farmor tittade på en film sen, sen tittade vi på glamour (då somnade jag) sen dr. phil, vissa människor är konstiga alltså! spelade lite fia med knuff o det var roligt. stannade ganska länge faktiskt. när jag vart där köpte jag nappar och sen var jag ute och gick och sk lättade mitt hjärta. skönt.


Foto: Carloine Florens titta också HÄR!!

if thats what you're into.

JUST DET!

fidde är bäst, för att han kom på vilken inställning han skulle ha så jag kan nu lägga in videos på min nya ipod! ÄLSKAR DET!! ska lätt ha flight of the conchords och american dad! bara så ni vet!


ojoj..

jaa, ojoj vilken tråkig blogg jag haft. men jag har inte suttit vid datorn sen igår morse. igår efter skolan åkte jag tillsammans med älsklingen hem till han. vi åt mat och sen åkte vi och handlade åt hans mor, det var roligt ^^ jag somnade medans han spelade tvspel, fasst sen kände jag att han låg o höll om mig också, det var mysigt ♥

dagens planer är att gå i skolan, skriva klart svenskaprovet på idrotten eftersom jag glömde det igår och den måste vara inne idag antar jag. efter skolan ska jag städa hos lilla farmor. sen vet jag inte mer. får se vart dagen tar mig. nu blir det frukost muuuumms!


en timme senare.

lite piggare en timme senare. haha. ska ta på mig ytterkläderna o gå till skolan. alltid lika kul, usch. gillar inte att det är så kallt ute nu. vill kunna använda min skinnjacka! har gjort 2 missbedömningar vad det gäller vädret, så jag tog på mig den, och när dagen i skolan var slut var det typ snöstorm när jag skulle gå hem, i skinnjacka. mindre härligt. så nu får jag hålla mig till min vinterjacka tills isen smält iaf. efter skolan ska jag träffa min älskling och skriva klart mitt svenskaprov som jag började med igår, hoppas det går bra iaf.


morgon.

skolan gick sådär igår. träffade carro o victor på stan efteråt. sprutade hårspray.. i victors öga! haha han får skylla sig själv  :) sen åkte ja och carro hem till henne o åt paj, jag är så elak o tar all mat hon har! min lilla carro är underbar :) dock var jag inte så rolig igår för jag var sååå seg. :(

nu är det morgon. det suger. sitter och tittar på vänner och äter. eller. jag ska äta.

god knows the times that i tried.



"I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.

hold me, tell me everything’s ok.
show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away."

...

helvetes jävla skit.


fix you..



älskar denna sången, samtidigt som den smärtar mig. och början är ju bara för gullig!

jaha.

en onödig liten resa till pappa. mötte malin vid busshållplatsen o så gick vi in, men ingen var hemma och mina grejer var redan packade/slängda. så vi letade bara i några kassar efter hennes skor. inga framsteg där, lite synd faktiskt, converse är ju inte billigt direkt. nu så ska jag nog titta på wallander med min mor, när jag tittat klart på OC såklart, har inte kollat på det på evigheter, började titta med carro på säsong ett för några månader sen, nu är jag på sutet på säsong 2, oouh spännande va?


söndag.

mjukisbyxor och en stor tröja är livet. tyvärr måste jag byta om nu, menmen. ikväll har jag en dejt med byxorna igen hihi. idag ska jag troligtvis hälsa på pappa. eller ja, jag måste ju göra det, fixa iordning på mina grejer eftersom nästa helg så flyttar han med sin tjej o hennes 2 barn till en större lägenhet. jag ska bo där varannan helg så jag hoppas det blir bra. humm, hoppas att malin kan hänga med men det var inte säkert. har inte fått svar av henne än heller. men det löser sig nog :) måste komma på nån dag då jag kan åkahem till farmor o städa nästa vecka, känns som jag vill att det ska ske tidigt i veckan men jag slutar så sent måndag tisdag, har mycket plugg jag ligger efter med också så det blir väl på onsdag hmm. ja. fredrik har trimmat skägget. nice.


tissemiss,



fredriks söta kisse ninja. man ser ju vart hon är påväg mot.. just det, slasken!


syskonkärlek!♥

bret, you got it going on..

efter att ha tittat på melodifestivalen hittade vi en katt som åt ut slasken. såg en kattrumpa tittade upp där, tihi lilla ninja♥ nu sitter jag i fiddes rum o skriver, lyssnar när han spelar och sjunger Flight of the Conchords med sin snygga gitarr som vi målat på. flight of the conchords är en riktigt rolig serie för de med lite knäpp humor. särskillt sångerna, underbara!

dagen har spenderats med carro, det blev inte många timmar men all tid med henne är fantastisk! vi tittade på american history x för hon skulle skriva en filmanalys om den, försökte hjälpa henne så gott jag kunde, hennes svenskalärare ställer väldigt konstiga frågor. och sen som alltid tittade vi på kronks nya stil, vi tittar alltid på den, kanske för att den är helt underbart rolig?! är bara roligt o se den med carro hihi. "förskjutelsens fladdrande näsrborrar!"



"Don't let anybody tell you you're not humpable.
Because you're bumpable.
Well, I hope this doesn't make you feel uncomfortable."

"Bret, you got it going on.
That's the conclusion that I've come to.
But that doesn't mean that I want to bum you." ♥


ba ba ba

efter en timmas kortspel och 2 vinster så ska jag göra mig i ordning. om ungefär en timme ska jag träffa carro :) tyvärr kunde vi inte vara så länge idag, inte kul :(  aja, det kommer ju fler dagar så att säga :) jag skulle också hellre ha ont i halsen än snora. så jävla jobbigt, hatar att snyta mig, då får jag lock för öronen, det stör mig haha! nu ska mitt krulliga hår bli platt och sen fluffigt. buh  yeah. vill klippa mig snart. hoppas på innan mars e slut iaf.



min carro är den snyggaste i världen!

lovesong.



"however far away i will always love you.
however long i stay i will always love you.
whatever words i say i will always love you,
i will always love you."

skoluppgift/prov.

nu ska jag försöka göra mitt svenska prov del2 om upplysningstiden. den handlar om barnuppfostran. och jag hatar såna uppgifter för då måste man tycka och tänka om så himla mycket. som t.ex en fråga är "hur vill du att dina barn ska uppfostras?" tänk så vill man inte ha barn då? visst man kan ju tänka sig om man nu skulle vilja ha barn hur dom skulle uppfostras men jag orkar inte tänka så. för tillfället känner jag ingenting för barn, förutom min kära systerdotter saga och hennes syster alicia då, sötaste ungarna i världen. men att ha ett barn själv är ju inte riktigt samma sak. nej. blä på sånahär uppgifter för jag har ingen egen vilja. nej så är det inte. känns inte så.

och de flesta tycker väl kanske de e konstigt att man får göra prov hemma eftersom dom har så jobbiga linjer, men så är bygg, det är slappt och det är skönt. önskar bara att man kunde ha lite roligare lärare och lite roligare i skolan över huvudtaget. ja lite ångest inför skolan på måndag eller vadå? haha. ska också gå på mina 2 första ställningsbyggnad lektioner, inte peppad alls.


snor.

fortfarande lite småsjuk. smittat fidde, usch då >:) framförallt så hoppas jag att jag inte smittade/smittar carro eftersom jag vet hur gärna hon vill till skolan :) men riktigt så sjuk är jag ju inte tyvärr. idag ska jag ligga hemma o glo på OC hehe. ikväll blir det nog pizzabak med fidde o mor. imon blir det fina caroline och ja. söndag blir som en vanlig tråkig söndag. uuuh. hoppas nu att få in lite film på min nya ipod, det funkar nämligen inte :( jaja. trevlig helg...


saknar mitt hår lite. även fasst det inte var det finaste.

bööööh.

som nog allra de flesta ungdomar gör så känner jag för tillfället en längtan tills jag fyller 18. då ska jag fixa min industrial piercing och min labret piercing om det nu kallas så? tydligen. mmjaa. det vill jag verkligen nu iaf. antagligen kommer jag inte ta körkort precis på min födelsedag som de flesta, men det får vi ju se då. hehehe. tråkigt inlägg. ville bara få fram hur mycket jag vill ha mina piercingar!


..

jag vet att du ringer men jag orkar bara inte svara.


carolyn florence!

spenderade natten hos carro igår, hade skitkul, mest åt google translate haha! tittade på film o så, "jag känner verkligen för att ha sex just nu" aah, att carro kan hitta så roliga filmer. även fasst den inte var menad som komedi.. tror jag. vi gick iaf ut med gibson vid tolv halv ett? somnade inte förens 2 typ, kollade på världens bästa kronks nya stil, bara så roligt att se den med carro. carro carro carro, som föresten fått upp sin HEMSIDA nu, kolla in den häär !!

sen har jag tänkt på en sak, ferdinand tränar typ MMA eller nått. där han får stryk. det skulle vara ganska kul. men jag tror att jag är för svag och för feg på det, men ändå. skönt liksom..


over the rainbow.



Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly.
Birds fly over the rainbow.
Why then, oh why can't I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can't I?

tandläkaren igen.

hemma från tandläkaren. hatar att gå dit. jag trodde jag skulle träffa min tandhyginist men fick träffa 2 okända som också inte verkade veta riktigt vad dom gjorde, nybörjade typ. usch, det gillade jag inte. sen pratade hon om att tanden har ett antal lager som dom kallar det, och de lagade mitt yttersta, men det andra lagret hade påbörjan till hål som dom inte hade lagat för dom trodde att det skulle klara sig. hoppas verkligen det gör det nu, annars blir jag arg! hatar sprutor och sån skit :( får inte äta på en timme heller, men jag ska snart göra pasta eller nått till nåt kycklinggojs som ligger i kylskåpet, då får jag bort den äckliga smaken i munnen. föresten så tror jag min kära syster har smittat mig, önskar hon kunde gjort det när det var skola ist :) menmen, lite ont i halsen gör väl inte så mycket hoppas jag.



(undrar vem som är en idiot som har gjort att när jag googlade på tanläkare så kom pennywise upp, världens äckligaste clown. jag hatar clowner.)

igår.

nu sitter jag hemma. ska byta om och sen åka till tandläkaren. blöäh. hatar tandläkare, tandhyginister, sprutor. allt sånt. uschis.

igår var jag iaf hos min syster :) vi hade det jättemysigt, när klas kom hem åt vi sen åkte vi till hand föräldrar för de skulle fixa med malins bil som gått sönder lite eller nått. jag hängde med britt-marie ut till stallet o borstade hästarna det var härligt. jag och malin åkte dock tidigare för hon skulle in till stan. hon skjutsade mig till fidde. vi kollade på "skräckfilm" med ferdinand. hade blivit tipsad om "the fourth kind" lite läskig men ändå så seg. kollade inte klart på den. kanske blev den bättre i slutet? det får jag ju inte veta än iaf.



novelle och liomihaan liekki



älskar hästar.

i rönjane

sitter i lekeryd hos min kära syster :) har skänkt henne min ipod så har hjälpt henne att lägga in musik nu. inte för jag är så bra på sånt men jaja :)
vi har tittat på pirates o nu tittar vi på hem till midgård. azum! tage fiser illa också.


alla hjärtanens dag


idag är det den 14 februari. inte bara alla hjärtans dag utan också min mors födelsedag, hon fyller 42 år idag! så om nån timme kommer klas o malin hit, fidde kommer också men kanske lite senare eftersom han jobbar. det kommer bli riktigt trevligt :)

(bild från göteborg 08)


helgen har ju tillbringats i linköping. vi var framme vid lite efter sju där niklas och emma mötte upp oss på stationen. när vi kom hem gjorde de jättegod mat, nudlar, kyckling paprika och jordnötssås, asgott! på lördagen vaknade vi tidigt för vi skulle ut på stan, jag gick med emma och letade tyg till min balkjol. fidde o niklas fick runt i serietidningsaffärer tror jag hihi. hittade tyg gjorde vi minsann och emma sydde en testkjol av ett annat tyg för att inviga sin symaskin. spelade ett jätteroligt strategispel som niklas köpte.
igår kom jimmie o karro på en tidig alla hjärtans dag middag. det var riktigt mysigt. spelade tvspel mellan måltiderna och vid 5-6 tittade vi på 2 olika serier, jag och fidde somnade i en kvart i emma och niklas säng tihi. elakt men det var skönt.

älsklingen och underbara emma!

och jo, det är ju alla hjärtans dag idag. har jag inte världens sötaste pojkvän då?



och detta låg i... så himla bra!


skämdes jättemycket eftersom jag inte köpt något till honom. har ungefär en hundralapp de e vad jag har. jag skulle inte klara av att leva själv. jag vet att de flesta tycker att alla hjärtans dag är jätteviktigt och vill bli uppassade av sina pojk/flickvänner, få presenter, gå ut o äta dyrt osv. jag har säkert också tyckt det, men jag är bara glad så länge jag får vara med min fredrik. och att han ens köper en skiva till mig som jag älskar, gör mig jättejätteglad!


linköping

okej, jag kunde inte bädda in men här i linköping tittade vi nyss på detta, ganska roligt enligt mig!
http://www.youtube.com/watch?v=h2LpeA3jcEU

jag och fredrik har också varit ihop i 31 månader idag hurra hurra!
jag ska skriva mer om helgen när jag kommer hem imon. vi har det mycket bra här! <3

tråkigt.

sitter i elevrådsrummet i skolan o kollar runt lite på datorn. usch vad tråkigt detta är..
börjar vid ett o slutar fyra o då har jag bråttom. mm. kul. vet inte varför jag skriver ens, ska bli kul att komma till linköping, ska bli skönt med lov. har verkligen längtat efter lov!


<3

dagens outfit, bara för att mina nya jeans är så snygga.



whenever you need me, i'll be there.

so beautiful

jag gör inte mycket "reklam" för min blogg på facebook eller liknande, jag har gjort det 2 gånger. första gången jag gjorde det fick jag 19 läsare, jag gjorde det igår igen och fick ännu en gång 19 läsare. lite kul haha. ne, jag gillar inte o göra reklam, kan vara kul ibland om man vill ha lite läsare men egentligen så vill jag ju inte det, inte för många iaf. eftersom jag skriver om så tråkiga saker. jaja..

ikväll åker jag och fidde till emma i linköping så jag kommer inte blogga då. en bloggfri helg. mm. på söndagen kommer jimmie o karro o så äter vi mat o sånt, mm mumms mumms! :)



I remember when you lost your head
Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful.

quote

Gandhi said that whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will. like when someone comes into your life and half of you says: "you're nowhere near ready". and the other half says: "make her yours forever".


i could use just a little help

uuh, vaknade för en stund sen och skulle skära upp bröd, självklart var det stenhårt. så för mig blir det att vänta till skolmaten. det är ju faktiskt hamburgare så det kommer nog bli helt okej! börjar med film på svenskan idag sen blir den hinduismen på religion. efter det ska jag gå till stan till hm och hoppas att mina supertighta jeans finns kvar o så ska jag köpa dom! john bauer blir nästa stopp, favoritskolan och min favoritcarro, underbar!

för er som inte vet så tog jag bort min tandställning igår (haha ja det var ett evigt tjat på den). men ah, det var skönt, nu är mina tänder superlena och jag känner att jag kan le utan att se ut som ett miffo. fidde blev först "sur" för han tyckte den var så söt, men ah, det är riktigt äckligt med tandställning egentligen. jag känner nu när jag tagit bort den hur mycket fräschare det är i munnen, skönt för innan var det äckligt. urkel.


you can't start a fire without a spark.

I check my look in the mirror
I wanna change my clothes, my hair, my face.

good morning usa.

godmorgon. sitter o äter min frukost till vänner. har börjat med det igen, kolla på vänner när jag äter frukost. längesen jag gjorde det haha. nu ska jag vila en halvtimme o sen göra mig iordning. vid 10 vet alla vad som händer hohohoooo. efter de är det prov. sen ska jag hem till farmor o hjälpa henne o tvätta, efter det ska jag åka hem till fidde.
kan bli en bra dag!

en sånhär vill vill vill jag ha. viktoria, du ska hjälpa mig för du kan tydligen sånt? heheheh.

you are my sweetest downfall

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night


gillar verkligen pianot i denna låten. hmm lite bättre med alice tycker jag men det är fint.

mat

en man som egentligen inte skulle skaffat sig barn.

nu har jag ätit god mat som mamma har gjort, hon är o fikar med en kompis nu. vi satt o pratade o nu är jag jättearg, sur och ledsen. dags att gå ner till willys o köpa batterier, tuggumi och nån liten energikick kanske.

poss

äntligen hemma..

5 hela km har jag gått idag! det var va de sa iaf, så jag tror på dom. dåligt väder var det, o sen såklart när alla ska in o bada så blev det fint väder, jävla dag! så nu ska jag äta glass, titta på vänner och ligga o vila i soffan tills det blir senare, då ska jag plugga. igen! imon är jag äntligen fri från plugg.. och tandställning, äntligen!!!!
fortfarande, inte förbjudet att prata med lilla mig.

gitarrer & bas, trummor & hat

nu är man redo att åka upp till rosenlund för att gå ut o gå. har friluftsdag o nu har stormen lugnat sig så mitt hopp om att jag får åka hem är död nu. klart dom kommer tvinga en att gå ut o gå i yrväder och regn. "kläder efter väder" om man inte har det då? jaja. hoppad iaf jag får sluta tidigare än jag skulle gjort. det är inte förbjuder att messa med mig o få mig på bättre humör när jag är ute i kylan. tur att jag har min ipod iaf eftersom jag ska vandra själv, en viss människa blir ju "dödssjuk" vid fel tillfällen... ><

mongolid

precis så..

du är eld, sprakrande, livlig, ny. jag är vatten, lugn o stilla, men tidvis så aggressiv. du är ljus och värmande, jag är mörk o sval. det mörka, kalla, fuktiga och passiva är jag. ljus aktiv, torr o aktiv, de e du. du är vit, jag är svart, du går uppåt, jag sjunker neråt. medans jag gräver ner mig i jorden är du himlen. ja precis så. precis som yin och yang.


2 and a half men.

sitter och tittar på rubriken, det är roligt det. dricker lite yoggi yalla. de e mums det. idag har min mobil plingat en gång från en annan mänsklig varelse, sen är det jag som har plingat andra. det är fint det. funderar jättemycket på att titta på en film när serien är slut. har varit sugen på linas kvällsbok sen jag såg nån reklam för den nånstans. minns inte, kommer bara ihåg att jag såg det nånstans.
har nu också skickat ett jobbigt mail. ju mer jag läser om det desto mer önskar jag att jag inte skickade det. jävla skit. låter så töntigt, detdär jävla mailet. satan. ska väl sätta på en rolig film endå, få mig på humör innan jag somnar. ser nu på internet att det finns en tvåa? eller ah det visste jag inte hehe. kanske bara var på bok. jaja.

imon är det friluftsdag, halv9 på plats med viktoria på rosenlund! då ska vi vara hurtiga och ut o gå. vet inte riktigt vad vi ska göra när de andra ska bada dock, får väl reda på det imon, jag hoppas på sluta tidigare, men nånting säger mig att det inte kommer att bli så. tjingeling!


i am a suicide bomber



hahaha!

plugghäst.

helt sjukt gött att jag kan 16 av 22 frågor på mitt prov! de andra ska jag öva in imon, om rousseau och voltaire o deras böcker. så på onsdag hoppas jag att jag kan detta provet bättre än bra eftersom jag har ägnat snart 3 dagar åt att öva på det! mm svenska prov är viktigt för mig det är det.


would you go with me?

If I gave you my hand would you take it
And make me the happiest man in the world
If I told you my heart couldn't beat one more minute without you, girl.


it's not me that I'm living for..

känner mig väldigt nere just nu. vill skriva av mig men vet inte vad jag ska skriva. så jag sitter här o tänker, ganska mycket tankar som jag skulle vilja dela med mig av men lite för personliga. orkar inte.

Sometimes I wanna shout out 'til everything goes quiet.
Sometimes I wonder why I was ever born.


pokémon

sitter med fidde o spelar pokémon, just nu håller han på o välja nya inför nästa match. jag vann den förra så nu kommer han väl inte vara lika snäll mot mig -_- haha. sen ska vi spela turné i minispel, älskar pokémonspel! haha. hmm. det dåliga är att jag inte har något godis..


fredag o lördag.

jaha, igår var dagen helt okej. på håltimman tittade vi på despicable me, älskar den filmen!
musiken var okej ibörjan sen tröttnade jag. åkte o åt subway med maria o sandra. köpte en kjol på hm o sen gick vi till tonår. helt okej, hade mensvärk så det var jobbigt. vid elva ringde ferdinand o sa att han o fidde var vid idrottshuset så då lämnade vi ferdinand o sen åkte vi hem o sov. hade fått brev av tina när hon var i thailand, dom hade rivit sönder hela brevet för att kolla så att det inte låg knark eller nått i, hon hade skickat med en cigg sa hon men den låg inte kvar. tänkte bara säga det.. saknar tina..

rap.

jag hade en rolig tanke igår. ibland när man ätit o sedan borstar tänderna så brukar en rap komma. o då fåår man tillbaka den äckliga matsmaken i munnen. då måste ban borsta tänderna igen. jag låg i sängen när jag tänkte på detta o jag hade ätit hambugrare.... var livrädd att behöva få gå upp o borsta tänderna igen. var så trött.
mmm intressanta mig här haha. nu tycker ni säkert jag är äcklig. detta är inget seriöst inlägg då. bara en fun tanke.

HAHA.

powernap

nu har jag tagi mig en liten nap efter skolan. såå gött. har sovit i 2 timmar. skulle egentligen vara med becca idag men tror inte det blir så eftersom jag har inget busskort. blöääh. när jag vaknade var OC på tvn, visste inte att det börjat sändas på tv, nice! dock hängde jag inte med riktigt i svängarna vad som hade hänt o så eftersom jag var nyvaken. är fortfarande det. mamma gör sig redo för fika och jag gör mig redo för ostfralla - mums! kanske tar en bulle sen, vem vet. ååhåhåhåhååhåååå.


mary

NU har mary åkt hem, och hon kom hem säkert, det kollade jag en sån bra vän som jag är!
det blev inte så lång tid idag eftersom nenne farmor o malin fikade hemma hos oss. så maria kom typ vid halv6 :( vi spelade iaf kort o kollade lite på datorn pratade o skrattade :) men vi ses förhoppningsvis på fredag igen :)

imon ska jag vara med becca. har ett problem dock, jag har inget busskort! så jag har ingen aning om hur det kommer gå för jag kommer ju ingenstans och har inte lust att gååå så långt >< det löser väl sig..



ååh den är inte alls lika bra live för alla sjunger så cp då haha. menmen. känner att jag kommer bli depp snart. kul.

29. Mina ambitioner

att bli omtyckt. att bli riktigt bra på något, helst vill jag kunna spela nått instrument bra men det känns inte som det går så bra.
att komma på vad jag ska bli i livet.






ganska bra faktiskt.

naked number one med thomas dileva är ganska bra. faktiskt.
sitter nu i soffan med mamma och tittar på sofias änglar. det är ganska bra det med.
en annan sak som är bra är att jag ska vara med maria imon, det var alldeles för längesen jag var med henne! tror inte ens vi har varit detta året.. eller? minns inte, för längesen iaf! saknar min flicka!

bild från vår tid på freriepraktiken i somras. det var så härligt. 4 veckor med bara mary! <3

bullar



 

degarna på dagarna.

nu gör jag jag och mamma bulldeg! hon gör det mesta men det är dock för att jag inte gjort detta på flera år hihi :)

såhär såg det ut för en halvtimme sen :)  lägger in bilder när bullarna är klara sen :D



och bilder på mina snygga skor. använda det ser man haha!

GAH!

har nu tittat lite snabbt på individuella valen inför år 3. jag förstår ingenting!!


tisdag morgon som en måndag morgon.

jag älskar verkligen när man gått upp ur sängen o in i köker för att äta och man får inte i sig nånting. det enda jag får i mig just nu är juice och snart måste jag snygga till mig så jag inte har trollfrisyr i skolan. dagen börjar med ett prov, det ser jag väldigt ogillande på, och inte nog med det så går jag till kvart i fyra idag o då direkt har jag utvecklingssamtal. usch. sen ska jag och mamma hem o baka. uuhh jag kommer vara slut! älskar också när jag sätter sig o bloggar på morgonen, hehe inte.

igår hade vi studiedag så denna morgonen blir precis som en måndagsmorgon.



I run at nights til I drop
Cause I am astray in my head.

RSS 2.0